Seo Uyumlu Makale (İnce Ayrıntılarıyla) Nasıl Yazılır?
ankara

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
O kadar yerinde bir konu açılmış ki, özellikle burada yeni başlayanlar olarak bir çoğumuzun eksiğini giderecek konular mükemmel bir dille yazılmış. Elinize sağlık.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Ellerinize ve zihninize sağlık, hiçbir yerde bu kadar özverili ve detaylı bilgiye ulaşmak mümkün değil sanırım. Teşekkürler.
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
@ankara @iyimakale değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim. 
sedefhira

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
@fevzibüyüktas Sizin gibi bilgi birikimine sahip olan arkadaşlarla aynı sitede olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hemen hemen herkesin merak ettiği bir konuyu dile getirmişsiniz. Ellerinize sağlık,iyi ki varsınız.
Bu mesaj sedefhira tarafından 15.02.2015 00:34:55 tarihinde değiştirildi.
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
@sedefhira değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, bende sizin güzel ruhlu arkadaşlarla aynı sitede olduğum için çok mutluyum. Sizlerde iyi ki varsınız.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
Bir alıcı olarak teşekkür ediyorum. Bu kurallara uyan makaleleri bolca görmek istiyorum. Hatta abartı olmaz ise yönetim tarafından belirlenen özel kriterlere uygun makalelerin yanında yıldız olursa çok daha iyi olur kanaatindeyim.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Merhabalar Bilge Hanım,

Yakın zamanda bazı yenilemelerin çalışmalarına başlamayı planlıyoruz, bu gündemimize talebinizi de an itibariyle aldık. Bunun haricinde;

* Makalelerin özgünlük kontrollerinden kaç puan aldığı
* Kullanıcı profilinde aynı yazarların kazancının gösterildiği gibi, makaleler için yapılan harcama miktarını (opsiyonel olacaktır) da eklemeyi planlıyoruz.

Mümkün olan en kısa süre içerisinde bunları gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
İyimakale her geçen gün gelişiyor ve bu geliştirmeler ilerisi adına çok iyi sinyaller veriyor. Teşekkürler.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Kararlar denilince, alıcılar açısından makalelerin ilk 20 kelimesi yayımlanıyordu... O uygulamanın geri gelmesi de iyi olurdu hani. Makaleler ilk satırlarından belli oluyor çoğu zaman; okuru metne alıyor ya da metinden soğutabiliyor... Da bu uygulama devam etmemişti, çok aşırı sıkıntılar yaratmamışsa geri gelmesi taraftarıyım.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Merhabalar,

Bu konu üzerinde biraz araştırma yaptık ve bu uygulamanın alıcılar için yararlı olmadığını öğrendik. İlk 20 kelime yayınlandığı takdirde makaleyi satın alan yazar makaleyi kendi sitesinde paylaştığında ve herhangi başka bir kullanıcı o konuyu arattığında iyimakale.com, hizmeti alan şahsın web sitesinden daha üst sırada yer alıyor.

Bundan ötürü şahsın buradan almış olduğu makaleler kendi sitesini ne kadar üst sıralara taşırsa taşınsın, iyimakale.com her zaman onun bir üstünde bulunuyor. Bu uygulamayı bu sebepten ötürü değerlendirme dışında bıraktık.

Memnuniyet bizim için çok önemlidir, herhangi bir aksaklıkta veya yanıltıcı makalede bizimle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

Yanıt Yaz