hlybzyl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Elinize sağlık Fevzi bey. Çok merak edilen ve benim gibi yeni başlayanların çok araştırdığı bir konudur bu. Ancak genellikle yenilerin anlayamayacağı kadar profesyonel terimlerle açıklanır ve yine anlayamayız :) Temel düzeyde ve gayet anlaşılır şekilde ifade etmişsiniz, bu nedenle teşekkür eder, devamının gelmesini dilerim.
|
fevzi3535
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 86 |
|
eXtra
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
Fevzi kardeşim, seni yaklaşık 1-2 aydır sürekli takip ediyorum. Mevcut siten ile çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Artı olarak kısa zaman içinde kendini bu nebze geliştirmeni taktir ediyorum.
Başarılarının devamını diliyorum, çok hırslı bir insansın. ALLAH yardımcın olsun. Gayet güzel bir dille anlattığın konuya, makale yazan arkadaşlar için şunu eklemek istiyorum; Yüksek aranma hacimli konular üretmek makalelerinizi daha hızlı pazarlamanıza olanak tanır. Site sahibi için ne kadar hit, o kadar iyidir. Konu başlığı seçerken web yönetici araçlarından aranma hacimlerine bakıp makaleyi oluşturmak, daha çok ve çabuk satmanıza yardımcı olur. Ben sürekli makale alıcısı olarak ilk dikkat ettiğim konu budur. Buna artı olarak ilan açan arkadaşların makale açıklama kısmını tam anlamıyla açıklayıcı doldurması daha iyi olacaktır. Bazı beğendiğim makale başlıklarını bu yüzden alamadım. Tüm İyimakale ailesine iyi forumlar.. |
fevzi3535
@eXtra hakkımda belirttiğiniz değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Kendimi sürekli olarak geliştirmek için çabalıyorum fakat halen kayda değer bir başarı ve işe yarar bilgi birikimi elde edemedim. Sitemi 6 ay içinde bayağı ilerlettim şuan aylık sabit bir gelir elde etmeye başladım fakat çok çabalamama rağmen kaplumbağa gibi çok yavaş şekilde ilerlemek arada sırada moralimi bozsa da umarım uzun vadede bana düzenli gelir elde ettirecek, başarılı ve kaliteli internet siteleri kurmayı başarırım.
Ayrıca konuya yaptığınız eklemeler için çok teşekkür ederim. Yazar arkadaşlar belirttiğiniz noktalara dikkat ederlerse satışları kesinlikle yükselecektir. |
eXtra
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
fevzi3535
|
erdoğan
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 10 |
|
MACERACI YAZAR
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Uzun zamandır internet siteleri için seo uyumlu içerik ve tanıtım yazıları yazdığım için, bu konuda bir hayli bilgi birikimine sahibim. Şunu belirtmeliyim ki, tespitleriniz ve araştırmalarınız çok doğru. Bunları paylaşmanızı ise taktirle karşıladım. Yazdıklarınıza ilaveten asıl mesele anahtar kelime de biter. Birkaç çok önemli ekleme de ben bulunayım. Anahtar kelime, ilk parargrafta geçmemeli. Anahtar kelime ek almamalı ve her anahtar kelime farklı parargrafta geçmeli. Bir makaledeki anahtar kelime sayısı fazla olmamalı yoksa spam olarak algılanmaya yol açar. Makale etiketleri de çok önemli. Doğru tespitlerle seçilmeli.
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |