aspendos
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
Mümkünse bilgisayarım bozuldu, cenazem var, halam 4. kez ölüyor, yazın okuldan çağırdılar (lise öğrencisiyim) ve daha nice birçok olayı bırakıp doğru düzgün lütfen sorununuzu bize açıkça ifade edin. Size yedi yüz kere mesaj atıp cevap vermemenizden yoruldum. Bilgisayarım bozuldu diyen arkadaşlar NOT: Mobil üzerinden site sürekli kullanılabiliyor.
Vefat Durumunda: Destek ekipleri gerekli yardımı sizlere sağlayacaktır. Basit bir mesaj ile tüm çalışma yaptığınız kişiler haberdar olacaktır. (Ancak bu durumu olmasa da kullanacak arkadaşlar çok) Halam 4. Kez Ölüyor: Hala veya dayılar olmasa beğenmediğiniz işi nasıl bırakırdınız? Gerçekten bahaneleri bırakıp yapmayacaksanız yapmayacağım deyin. 1 Gün süre verilmiş işi 4 gün boyunca teslim etmeyip bir özür dilemeyip veya kusura bakmayın demedikten sonra kimse için bir önemi yok. Kalp kırmak istemiyorum. Ancak platformdan uzaklaştırıyorsunuz bizleri. Dikkatli olmanızı istiyorum. Süre yeterli gelmiyorsa işi almadan ek süre isteyin. Ancak aldıktan dört gün sonra pc bozuldu demeyin. İyi Geceler... |
Paratoner33
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
Vonzarovich
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 44 |
Herkes her siparişe teklif verebildiği sürece bu sorun devam eder. Ben siparişi alırken kırk şekil yapıp ( en iyi, kaliteli şekilde hazırlarım, uzmanım, benden iyisi yok vs. Dedikten sonra 2 günlük siparişin 2nci gününde, istediğiniz gibi hazırlayamam deyip isterseniz iptal edin yazan yazara biliyorum. En azından size yalandan da olsa bahane sunulmuş :) Herkesin yazabileceğini kategoriler belli olmalı, başka kategorideki yazılara teklif verememeli. Şu aralar çok aktif olmamakla beraber aktif olduğum zamanda da yazabileceğim yazıya teklif veririm sadece. Benim için ciddi araştırma isteyen yazıya yüksek teklif veririm ama öncesinde yazılabilirliğine bir bakarım. Alakam olmayan bir konuda ciddi teknik bilgi isteyen bir yazıyı yazmam mümkün değil çünkü. Hadi araştırdım yinede o işi bilenle sonradan araştıran kişi arasında kalite farkı olur. En fazla anlatım dilimden şüphe etmem o kadar.
Çok uzattım konuyu kusura bakmayın. Bence çözüm Daha öncede söylediğim gibi yazarların kendi kategorilerinin belirlenmesi. Diğer konular kategorisine herkesin yazıp, teklif verebilmesi ile çözülebilir bu olay. Bu olay çözülmezse, sırf almak için siparişi alıp, hem müşterinin hem de diğer teklif veren yazarların hakkına giren yazarlarla sıklıkla karşılaşmaya devam ederiz.
|
yakupadak7
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Bence bu konuda yazar arkadaşlar kadar sipariş veren kişilere de iş düşüyor. Çünkü çoğu ilanda hiç bir detay verilmeden doğrudan bir başlık atılıp teklif verilmesi isteniyor. Eğer siparişi veren kişi detaylı bir şekilde makalenin konusunu, anahtar kelimelerini, detaylarını ilanında belirtirse daha sağlıklı olur. İlanlara girdiğiniz anda başlıkta tanıtım yazısı gibi bir başlık altında hiç bir detay verilmeyen bir sürü ilan görebilirsiniz. Bence bu sorun hem sorumsuz yazarlar hem de düzgün ilan vermeyen kişiler yüzünden gerçekleşiyor.
|
papatyam
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
4 kez halanin ölmesi pek orijinalmiş . Dürüstlükten kaçınan yazarlar olabilir ancak herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz benim gibi 1 derece yakıni kaybedenler de olabilir. Bu nedenle herkes aynı kefeye konulmamali. Naçizane tavsiyem, alıcıların ayrıntılı bilgi vererek sipariş oluşturmasi ve yazarın, kriterleri göz önünde bulundurarak teklif vermesi. Bu şekilde durumu düzeltme yoluna gidebiliriz.
Bu mesaj papatyam tarafından 12.08.2020 22:00:17 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yanlış yazım |
Serifetanc
Bazı siparişler uzun süre araştırma istiyor. Bu makaleleri sipariş olarak isteyen kişiler konu hakkında bilgi vermedikleri gibi 1-2 gün süre veriyorlar. 10-15 adet 200-300 kelime olan ve araştırma isteyen konularda lütfen gecikmeleri çok görmeyin. Eğer gecikme olacağını düşünüyorsanız işi parçalara bölün ve daha fazla kişiye iş vererek daha kısa sürede siparişinizi teslim alın.
Not: Yukarıda değindiğiniz konularda haklısınız. Ben sadece bu tarz durumlarda gecikme yaşattığımızı belirtmek istedim. İyi günler, iyi çalışmalar... |
aspendos
Sayın Papatyam ve Yakumadak7 şöyle ki haklı olduğunuz noktalar var. Ancak birçok editör başlıklarını çeşitli araştırmalar sonucunda anahtar kelimelerle elde ediyor. Ki verdiğimiz konular genel itibariyle çok basit konular oluyor. Profesyonel yazıları genelde kendi editör ekibime bırakırım. Dolayısıyla bir alıcı işin niteliğini belirtmekle mükellefse bunu sadece konu kısmında işin konusunu belirterek belli edebilir. Nitekim yazarın konudan haberi olduktan sonra bize yapamayacağını direk söylemesi durumunda biz süre beklemiyoruz. Kurumsal hesaplar destek ekibinin yardımıyla hemen iptal oluşturabilir. Dolayısıyla mantıklı davranmak gerekiyor. Yani yazar gerekirse mesaj atmalı ve işin detayını önceden de sorması gerekir. Başlığı bile okumadan iş isteyen yazarlar var. Nitekim Papatyam sizin kaybınızı forumda da okumuştum. Bu bilgilendirmeyi bir yazar mutlaka "forum üzerinden" yapmalıdır. Sizi bu konuda tebrik eder ve teşekkürlerimi sunarım. Herkese iyi çalışmalar.
|
burcakyldz
Müsaadenizle sürekli olarak ' SİTE İÇERİĞİ ' şeklinde sipariş açan ve sipariş detaylarını onay sürecinden sonra yazar arkadaşlara ileten biri olarak birkaç şey belirtmek isterim.
Öncelikle uzun dönem içerik yazan ve artık içerik satın alan biri olarak @aspendos tarafından yazılan konunun nasıl buraya geldiğini pek anlayamadım. Çünkü bende dahil olmak üzere bütün içerik satan alan kişilerin şikayetçi olduğu şey aynı. ZAMANINDA TESLİMAT. Bunun içinde yapmanız gereken şeyler çok açık ve kolay. Eğer zamanınız uygun değilse, yazamayacak durumdaysanız, elinizde başka işler varsa yeni iş almamalısınız. Bu sizler için ek gelir sağladığınız, ek bir iş olabilir ancak kendi adıma konuşayım, yazıları satın alan biri olarak benim asıl işim bu!!! Ben günde ortalama 300 adet yazı yazdırıyorum ve yaklaşık olarak 20 farklı yazarla paslaşıyorum. Bunlardan 3 tanesi işi aksatsa benim o günü telafi şansım kalmıyor. Kısacası şunu söylemek istiyorum. Yapmış olduğunuz iş her ne olursa olsun sorumluluklarını alarak çalışmalısınız. Sizler bir özürle işi kurtardığınızı düşünebilirsiniz belki ama iş bu tarafta o kadar da kolay olmuyor. Verilen siparişlerin açıklamasının olmaması işi teslim etmeme, yada gecikmeli olarak teslim etmeniz için geçerli bir neden değildir. Ben tüm siparişlerimde detay belirtmiyorum.Çünkü döngüm çok hızlı. Siparişi açtığımda tekliflerin toplanması bazen bir saatte bazende 4/5 saatte oluyor. Elimde olan işlerin aciliyetine göre konu başlıkları sürekli olarak değişiyor. Bu nedenle siparişlerde açıklama yazamıyorum. Ama siparişlerim tanıtım yazıları. Yani en kolay alan. Yani 100 yazıda belki 1 tanesinde saatlerce süren bir araştırma yapmanız gerekebilir ki onuda sanmıyorum.. Buna rağmen maalesef bu platformda çok sorun yaşıyorum. Sevgili yazar arkadaşlar, elbette hepimiz insanız, anlık gelişen sorun ve sıkıntılarımız, beklenmedik olaylarımız hepimizin oluyor, buna kimsenin diyecek birşeyi olamaz ancak her şeyinde bir yolu yordamı var! Eğer karşılıklı olarak birbirimizden bir fayda sağlıyorsak, bizler nasıl ücretlerini zamanında devrederek sorumluluğumuzu yerine getiriyorsak, sizlerde aldığınız işi zamanında teslim ederek ya da zamanı geçmeden erkenden iletişim kurup durumunuzu belirterek sorumluluğunuzu yerine getirmelisiniz. |
aspendos
|
etoprak
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 28 |
İyimakale üzerinden muhtemelen binlerce makale satın almışımdır. Gerçekten duygularıma tercüman olmuşsunuz. Yetiştiremiyor olabilirsiniz insanlık hali fakat işinizi ne kadar ciddiye aldığınızı anlayabilmemiz için, en azından bu işi yetiştiremiyorum bunun için üzgünüm fakat ek süre vermenizi rica ediyorum gibi minicik bir cümle bile yeterli olacaktır. Günlerce cevap vermediğinizde işin rengi değişiyor ne yazık ki. =) Üzülerek söylüyorum bu cümlelerim yeni yazarları kapsıyor. İyimakale'de süper ve prof rütbesine sahip olan hiçbir yazar ile minicik bir sorun bile yaşamadım. Yeni bir iş, yeni bir fırsat için bolca prensip gerekiyor ^^
|