Şifremi bildiğim halde hesabıma giremiyorum yardımcı olabilecek var mı?
gokhanseen

Konu Sayısı: 1
Şifremi bildiğim halde hesabıma giremiyorum yardımcı olabilecek var mı?
9 yıl önce
hesabıma giremiyorum makalem satıldı ve ben ban yedim sanırım
edeb-iyatçı

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
üç kere uyarı almışsanız bu durum gerçekleşir ben öyle biliyorum
gokhanseen

9 yıl önce
hiç uyarı almadım sadece bir sipariş almıştım veren kişiyle konuştum iptal etme konusunda anlaştık o iptal edildi ben ban yedim sonra bu hesaptan koyunca benim siteye eklediğim makalelerden birini de satın almış olarak gördüm
gokhanseen

9 yıl önce
daha hiç uyarı almadan hesabım patladı ve benim 550 kelimelik bir makalem hesap patlamadan hemen önce satın alındı 
edeb-iyatçı

9 yıl önce
Sipariş sahibi sizi şikayet etmiş olabilir banlanmişsaniz satılan makale parası vakıflara falan aktarılıyor yanı alamazsnz daha doğrusu bn öyle biliyorum
gokhanseen

9 yıl önce
ban yediğime dair de bir mesaj gelmedi benim hesabımdaki her şey gitti. sipariş sahibi beni sipariş ettiyse son anda benim makalemi de kurtarmış demek ki satın alarak
edeb-iyatçı

9 yıl önce
Bilemiyorum bildiklerim sadece bunlar
karamurat

9 yıl önce
üstteki destek panelinden durumu bildirin banlanan rumuzunuzu da söyleyin. Makalenin geneli özgün değilse ve google'de özgün olmayan bölümler başka sitelerde gözüküyorsa, makale size ait olsa bile banlanır. İçeride kalan makaleleriniz satılmayı bekler ve bağış olur.
karamurat

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Burası ciddi bir platformdur ve sizin vaktinizin değerli olduğu kadar burada çalışan ekibimizin ve belirli bir ücret ödeyerek hizmet alan kişilerin de zamanı değerlidir.

Sipariş tamamlamamaktan ötürü sistemden uzaklaştırıldınız. Bu tür davranışları olanları, sistemimizin refahı ve kalitesi açısından kesinlikle sistemimizde barındırmıyoruz.

Önemli: Uzaklaştırılan kullanıcıların bakiyeleri vakıflara bağışlanmamaktadır, durdurulan hesaplarında bekletilmektedir. Bu ücretler belirli bir miktara ulaşınca tüm hesaplar tamamen kapatılır, sistemden düşen bakiyeler hesaplanır, bu tutarlar ile köpek mamaları alıp, her seferinde imkanlarım dahilinde farklı bir hayvan barınağına bağışlanır.
Bu mesaj iyimakale tarafından 01.02.2016 19:08:49 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz