Madam Puddi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 28 |
|
Makaleyazarı33
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 43 |
Dediklerinize katiliyorum. Bazen konu basliklarini gorunce baska bir sey tasarliyorsunuz kafanizda ancak siparis acan kisi aslında bambaska bir sey istiyor. Haliyle kimse müneccim olmadıgi icin is onaylandiktan sonra gerekli detaylarin yazara ulastirilmasi gerektigini dusunuyorum, ben de. Kaldı ki hem detay belirtmeyip hem de istediğim gibi olmamıs diyen kişilere de denk geldim.
|
Şizofrenizma
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
Madam Puddi
Evet Makaleyazarı arkadaşım çok doğru söylediniz.. Ben de buna dikkat çekmek istiyorum. Sipariş anında tüm bu ayrıntılar verilirse herkes ne yapacağını bilir, kimse de mağdur olmaz. Ben şahsen işimi önemsemesem "amaaan bana ne, ben parama bakarım" der geçerim. Aldığımız işi talebe uygun olarak üretebilmemiz için tüm bu ayrıntıların talepte belirtilmesi gerekiyor.
|
Madam Puddi
Şizofrenizma, işte ben gerçekten mesajla bir de detay soruşturmak zorunda kalmak istemiyorum. Çünkü mesaja cevap verildiği oluyor, verilmediği oluyor, ya da geç cevap veriliyor. Zaman kaybı oluyor. Zaten kısa sürelerde yazmak üzere alıyoruz makaleleri. Mesajla bize dönülünceye kadar zaman kaybediyoruz. En iyisi sipariş taleplerini en baştan görmek. Bizler de bu talep ayrıntılarını önceden görüp ona göre teklif veririz; talip oluruz veya olmayız.
|
Şizofrenizma
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
yld34
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
Sipariş açıklamalarının nezaket kuralları çerçevesinde yazılmaması da bu konuya eklenebilir sanırım :) "yapın, edin", "yok şöyle yapacaksanız, böyle edecekseniz" gibi ifadeler yerine özenli anlatım seçilebilir. Sonuçta burada makale yazanlar belli bir algılama seviyesine erişmiş kişiler. Bu tip açıklaması olan siparişlere teklif vermediğim gibi sitenin kalitesine zarar verdiğini düşünüyorum.
|
Makaleyazarı33
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 43 |
İyi makale çok iyi bir platform ve kesinlikle yazar haklarını da makale alıcılarının haklarını da gözetiyor. Ancak açıklama kısmının detaylı şekilde yazılması zorunlu olmalı bence de. Alacağımız iş hakkında bütün detayları bilerek o işe talip olmamız hem yazar hem de alıcılar için çok daha iyi olacaktır.
|