Sipariş verip ilgilenmeyen kullanıcılar
pidijitalmedya

Konu Sayısı: 1
Sipariş verip ilgilenmeyen kullanıcılar
7 yıl önce
2014 yılından beri bu platformda yazarlık yapıyorum. Hatta bir süre giriş yapmamış, şifremi unutmuş ve yeniden üyelik almak zorunda kalmıştım. Çok uzun zamandan beri böyle bir şey yaşamadım. Siparişler giriliyor, teklif veriyoruz, mesaj gönderiyoruz ne dönen oluyor ne de başka bir şey. Kimseyle anlaşma sağlamayan sipariş sahiplerinin siparişlerinin silinmesine dair bir işlem yapılmayacak mı? Sonuçta herkes burada parasını kazanmak için emek sarfediyor. Saygılarımla
ARP

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
güzel bir konuyu gündeme getirmişsiniz teşekkür ederiz yazarlar olarak. aynı olay bir kaç kez bende yaşadım. daha sistemden sipariş alamadım. bir siparişe verdiğim tekliften geri dönüş sağladım oda ödeme ile ilgili bir detay nedeniyle gerçekleşmedi. 

pidijitalmedya

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Evet kesinlikle dönüş olmuyor. O siparişler orada günlerce hatta haftalarca bekliyor sonra da siparişi veren kişi tarafından iptal ediliyor.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
7 yıl önce
Burada bir problem de şu: daha önce teklif verilen sipariş ileri bir tarihte olur da kabul edilirse, bu defa yeni alınan işler yüzünden yazar sıkışabiliyor. Birkaç kere başıma geldi. Siparişlere teklif verirken o anda elde olan işler dikkate alınıyor. Bence de arkadaşlar haklı. Bir sipariş bir ay beklememeli. Olsa olsa bir hafta içinde anlaşma sağlanmamışsa silinmeli.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
7 yıl önce
Hatta ben yönetici arkadaşlardan, teklif verilen sipariş bir yazara verildiği zaman diğer teklif veren yazarlara mesaj gitmesini önermiştim. Sipariş silindiği zaman gönderilen mesajlar gibi. Bugün sadece teklif görünmüyorsa bir yazara verildiğini anlıyoruz ve kendi listemizden siliyoruz.
Meydanoz

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Makalelerin içerisine nasıl fotoğraf eklenir bilgisi olan var mı?
Arşivci

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
 Sayın Şahiner, sitede teklif verdiğimiz siparişleri gösteren bir liste mi var? Eğer öyleyse bu zamana kadar farketmediğim için üzülürüm. Zira bir sebeple birkaç gün yazamayacaksam hangi siparişlere teklif verdiğimi düşünüp tek tek iptal etmem zaman alıyor. Yoksa da böyle bir özellik olsa profilimizde çok iyi olur.
Arşivci

7 yıl önce
Sayın Meydanoz, yorum panelinin üzerinde en sonda yer alan, güneş ve dağların gölgesi şeklinde bir seçenek var. Makale eklerken de ortalarda çıkıyor. Bulduğunuz resmin linkini buradaki URL yazan yere yapıştırıp onaylamanız gerekiyor.
Arşivci

7 yıl önce
  Siparişlerin geç onaylanması ile ilgili yönetimden yakın bir zamanda uzun bir açıklama gelmişti. Şu adresten okuyabilirsiniz:

http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/uyelerin-son-giris-tarihleri-gosterilmeli/13306

Yönetime ait (iyimakale) ikinci mesaj...
Yanıt Yaz