pidijitalmedya
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
2014 yılından beri bu platformda yazarlık yapıyorum. Hatta bir süre giriş yapmamış, şifremi unutmuş ve yeniden üyelik almak zorunda kalmıştım. Çok uzun zamandan beri böyle bir şey yaşamadım. Siparişler giriliyor, teklif veriyoruz, mesaj gönderiyoruz ne dönen oluyor ne de başka bir şey. Kimseyle anlaşma sağlamayan sipariş sahiplerinin siparişlerinin silinmesine dair bir işlem yapılmayacak mı? Sonuçta herkes burada parasını kazanmak için emek sarfediyor. Saygılarımla
|
ARP
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
pidijitalmedya
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
Burada bir problem de şu: daha önce teklif verilen sipariş ileri bir tarihte olur da kabul edilirse, bu defa yeni alınan işler yüzünden yazar sıkışabiliyor. Birkaç kere başıma geldi. Siparişlere teklif verirken o anda elde olan işler dikkate alınıyor. Bence de arkadaşlar haklı. Bir sipariş bir ay beklememeli. Olsa olsa bir hafta içinde anlaşma sağlanmamışsa silinmeli.
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
Meydanoz
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Arşivci
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 29 |
Sayın Şahiner, sitede teklif verdiğimiz siparişleri gösteren bir liste mi var? Eğer öyleyse bu zamana kadar farketmediğim için üzülürüm. Zira bir sebeple birkaç gün yazamayacaksam hangi siparişlere teklif verdiğimi düşünüp tek tek iptal etmem zaman alıyor. Yoksa da böyle bir özellik olsa profilimizde çok iyi olur.
|
Arşivci
|
Arşivci
Siparişlerin geç onaylanması ile ilgili yönetimden yakın bir zamanda uzun bir açıklama gelmişti. Şu adresten okuyabilirsiniz:
http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/uyelerin-son-giris-tarihleri-gosterilmeli/13306 Yönetime ait (iyimakale) ikinci mesaj... |