sipariş
pelinsu

Konu Sayısı: 12
sipariş
10 yıl önce
Anlaşma yapıp ,daha yazmaya başlamadan sessizliğe bürünen sipariş verenlerle hiç karşılaştınız mı?
nurgunak

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Evet, karşılaştım.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
herkesin kendine göre plan ve programı var ,bizleri engelliyor böyleleri

moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Sİpariş ile aldığınız konu ile ilgili yeterli açıklama var ise; kişiden cevap beklemenizin şart olduğunu düşünmüyorum. Açıkçası ben yeterli açıklama var ve yazılacak yazı sayısı 10'dan fazla değil ise; iletişime geçmeden yazmaya başlıyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Destek bölümünden bize bildirim yapabilirsiniz.
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Sipariş veren kişi teklifinizi onayladıktan sonra, özel bir isteği yoksa sizinle iletişime geçmeyebilir. Siparişte zaten ne istendiği bellidir, o doğrultuda yazabilirsiniz. Benimle iletişime geçilmediği durumlarda belli bir sayıdan sonra özel olarak değinmemi istedikleri bir konu olup olmadığını yine de soruyorum.
guzellikreceteleri

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bir de siparisi veren arkadaslar siparisleri onaylamak icin gunlerce beklemese ya da ne zaman onaylayacagina dair bir tarih verse ne guzel olur. Sonucta teklif veren arkadaslar da gunlerce beklemek zorunda kalmaz, her ne kadar siparis onayi icin iki gun sure verilse de iyi makalenin anlayisindan dolayi bu sure uzayabiliyor. Ben bir ara rica etmistim siparisimi onaylamam iki gunu gececek ama kaldirmayin diye, kaldirmadilar. Fakat siparis aciklamasina da yazdim su gun onaylanacak diye. Sonucta herkesin kendine gore zamani var ve ortada bir emek var. Kisisel fikrim bu yonde, tabiki herkesin kendi bilecegi bir durumdur, sevgiler.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bende karşılaştım ancak bunun plan programla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ne yazacağımı, ne yapacağımı ve ne zaman teslim etmen gerektiğimi biliyorum. Alıcının çok özel durumlar dışında gelipte bana ben 5 gün verdim ama sen 5 saatte tamamla demeye hakkı yok. Site dışından yapılan alışverişler ile kasıt zaten o durumlarda hiç bir program yapmamak gerekiyor. Alıcıların ödeme yapıp yapmayacağı bile belli değil...
Yanıt Yaz