Siparişini tamamlamayan yazarlar listesi
dbul

Konu Sayısı: 14
Siparişini tamamlamayan yazarlar listesi
10 yıl önce
Özenle ve emek verilerek oluşturulmuş böyle güzel bir platformda sorumsuz yazarların olmaması gerekir.

Siparişleri tamamlamayıp zamanımı çalacak olan yazarların bundan sonra siparişlerime teklif vermemelerini öneriyorum. Aksi halde listeyi sürekli düzenleyip isimlerini buraya ekleyeceğim. Siteye yeni gelip bana "hangi yazarları önerirsin" diye soran arkadaşlara da önerdiğim yazarları ve bu listeyi atacağım. 

Siparişlerimi tamamlamayıp beni zor durumda bırakan kişilerin listesi:

• hoso11
  • güldemet
Ekleme yapmak isteyen alıcılar konunun altından yazabilirler. 

Önemli not: Sayın yazarlar makaleniz herhangi bir nedenden dolayı gecikecekse lütfen bunu önceden mesaj atarak alıcıya bildirin. Bazen zamanla yarışıyoruz. Rekabet ortamındayız. Bu işin ciddiyeti başka türlü nasıl anlatılır bilmiyorum. Lütfen biraz daha özen.

Bu mesaj dbul tarafından 30.07.2014 11:14:25 tarihinde değiştirildi.
güldemet

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
ilk defa böyle birşey oldu  ve ben de sizden özür diedim.üstelik siparişn son günü bugün görünüyor.size açıklamamı yaptım.bugün içinde hepsini yazıp gönderebilirdim.şu ana kadar aldığım siparişleri gününde teslim ettim.kimseyle sorun yaşamadım.adımın burada deşifre edilmesini saygısızlık olarak kabul ediyorum.insanların ekmeğiyle oynamaya hakkınız yok.bu kişisel bir konuydu ve o şekilde de halledildi.her insanın başına gelebilir.sizi maddi zarara soktuysam onu da karşılyabilirm.ama lütfen bu şekilde insanlara önyargılı yaklaşmayın biraz hoşgörülü olun lütfen.
dbul

10 yıl önce
Benim burayı tercih etmemin en büyük nedenlerinden biri bana zamanında teslim garantisini vermesidir.

Sizin konuya bakış açınız çok farklıdır. Durum sizin bildiğiniz gibi değil.

Siz bir siparişe teklif verirsiniz. Siparişiniz kabul edildiğinde size e-mail gider. Gitmiyorsa profil ayarınızı düzenleyebilirsiniz. O saatten itibaren siparişinizi tamamlamanız için 24 saatiniz var. 24 saat içerisinde makaleleri sisteme eklemeniz gerekir. Yetişmediyse ve az bir gecikme olacaksa alıcıya yazarsınız, kusura bakmayın siparişiniz yetişmedi dersiniz. Ama bu saatte teslim edeceğim mahsuru yoksa dersiniz. Alıcı da size evet veya hayır der.

Siparişin teslim saati gelmiş. Ben gelip bakmışım makaleler ortalıkta yok. Yazar online olmuş mu diye bakarım. Evet yazar online olmuş. Bana siparişin geç kalacağını bildirmiş mi hayır.

Bir saat geçiyor. Haber yok. Ben mesaj atıyorum nerde kaldı makaleler diye. 

Bir saat daha geçiyor hala haber yok. Siparişi iptal ediyorum ve yorumumu da atıyorum.

Süreniz bitmeden online olduğunuzda bana yazacaksınız. Ben gidip r10 dan yazar bulur acil yazdırırdım. 

Zamanımı çaldınız. Yetmiyormuş gibi bana saygısız dediniz. Özrünüz kabahatinizden büyük. 

Yazılarınızı da sizden gelebilecek herhangi bir şey istemiyorum. 
Bu mesaj dbul tarafından 30.07.2014 15:12:35 tarihinde değiştirildi.
Yk38

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
@dbul açıkçası hata yazarda olsa bile bu şekilde yazarı ifşa etmek çok olgun bir davranış değil. Yazar arkadaşın da dediği gibi aranızda halledilebilecek bir konu.Kendinizi yazar arkadaşın yerine koyup düşünün konuyu, yazar arkadaş makale yazma işinde belli bir yere gelmiş ve yazarlık yapmaya devam edecek. Her ne kadar küçük bir ücret kazanıyor olsa bile bu onun için önemli çünkü emeğinin karşılığı. Sizin siparişinize teklif veriyor fakat zamanında yetiştiremiyor, size de durumu izah etmeye çalışıyor. Fakat siz yazar arkadaşı burada ifşa ediyor, hem gururunu rencide ediyor hem de diğer site üyelerinin gözünde küçük düşürüyorsunuz. Yazar belki bu durumdan sonra bir daha yazı yazamayacak ve bu durum hafızasında kötü bir deneyim olarak kalacak. Zaten olumsuz yorumunuzu yapmışsınız, yazarı bir de burada aşşağılamanın manası nedir?
Bu mesaj Yk38 tarafından 31.07.2014 02:43:12 tarihinde değiştirildi.
dbul

10 yıl önce
Daha önce konular açıldı herkes ne yapacağını biliyor http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/siparisleri-yazmayan-yazarlar-/1202
Bundan sonra işini ciddiye almayıp beni ve diğer alıcıları mağdur edenler kendilerini burada bulurlar.

gosuhasu

10 yıl önce
Bu sitenin en önemli özelliği "Yazara paranın anında geçmesidir". R10 gibi sitelerde bu işe yeni başlıyorsanız, önce makalenizi teslim edersiniz ve sonra paranızı alırsınız. Burada ise tam tersidir. Paranın direk ödendiği bir sitede sipariş teslimatları da bu şekilde tam zamanında teslim edilmelidir. Bu konuda dbul'a katılıyorum. Kaldı ki birçok konuda bunu belirttim. "Eğer yazamayacaksınız, teklif vermeyin. Yazacaksınız ama bir sorun ile karşılaştıysanız da bunu makale alıcısına söyleyin. Sitemizde yer alan birçok makale alıcısı bu konuda çok anlayışlıdır." diye birçok kez birçok forum konusunda yazdım. Fakat yazarlarımız "para kazanma" konusu üzerinde duruyor sadece. Bu siteden para kazanmak istiyorsanız, gerçekten iyi para kazanmak istiyorsanız, site içerisindeki konuları inceleyin. Ben gibi daha pek çok kişi bu konuda çok güzel bilgiler veriyor. Yazarlar bir yazının nasıl yazılması gerektiği hakkında ve nasıl pazarlanması gerektiği hakkında bilgiler verirken, makale alıcıları bir yazardan ve yazdığı yazılardan neler beklediklerini belirtiyor. Bunlara dikkat etmeyip, bu tarz sorunlar ortaya çıkıyorsa bu tarz tepkileri vermek önemli oluyor. Ben dbul ile sayısız iş yaptım ve birçok kez iletişime geçtim. İlla ki geciktirdiğim zamanlar olmuştur. Fakat bunu en az 1 gün öncesinden belirtiyordum ona ve hiç sıkıntı yaşamadık. Fakat bana deseydi ki "Burak çok acil bu yazılar, yazman gerekiyor." o zamanda yazardım yani geciktirmezdim. Fakat dediğim gibi iletişim bu işte çok önemlidir. İletişim kuramıyorsanız, bu işte başarılı olmanız şansa kalmıştır.
Ayrıca sitede görünen 1500 yazar var ve hadi diyelim bunun sadece %35'i aktif olarak iş yapıyor. Bu 500 yazar gibi bir rakam eder. Bir siparişe 15-20 teklif geldiği oluyor. 15-20 yazar arasından çıkıyorsunuz, siparişi alıyorsunuz. Onu da yetiştiremiyorsunuz, çıkan sorunlar;
1-Site yönetimi zor durumda kalıyor. Dbul gerek siparişleri ile gerekse hazır makale satın almasıyla sürekli olarak bu sitede iş yapıyor. Belki bu tarz sorunlar onu etkilemez. Çünkü birçok yazarla iş yaptığı için sitede nasıl yazarlar olduğunu biliyor. Fakat siteye ilk kez sipariş vermiş ve ilk siparişinde böyle bir sorunla karşılaşmış bir makale alıcısı bu durumda siteyle ilgili ne düşünecek?
2-15-20 kişi arasında bu işi çok temiz çıkartacak onca insan varken, bu siparişini teslim etmeyen yazar onların hakkını yemiyor mu?
3-Bu sorunun tekrarlanmayacağını nasıl bileceğiz?
Şunu demiyorum bu yanlış algılanmasın. İlk hatasında bitirin işini bir daha yazamasın. Bu bence de yanlış bir durum ama haber vermeyi çok görüyorsanız, bu tarz durumlar ile karşılaşmanız çok doğaldır. Fakat tabi ki tek bir hata da bu tarz bir durumla karşılaşılmamalıydı. güldemet arkadaşım için belki bu biraz fazla olabilir bunu bilemem biz görüneni biliyoruz. Aralarında ne konuştuklarını tam olarak bilmiyoruz. Alttan alma durumu var mıydı ya da ne geçti bilmiyoruz. Fakat eğer insanların hakkı yeniliyorsa ifşa durumu olmalıdır. Zaten yeni gelen düzenlemeler ile birlikte ben bu tür durumlarla bir daha karşılaşılmayacağını düşünüyorum. Gene de makale alıcıları da biraz daha anlayış göstermeliler. Bu konuda halihazırda çalıştığım hiçbir makale alıcısıyla sorun yaşamadım. Fakat anlayışsız makale alıcıları da elbet karşınıza gelecektir ve bu durumda eminim herkes aynı tepkiyi gösterecektir.

kucukmucit

Konu Sayısı: 13
10 yıl önce
eğer yazamayacaksanız ilan vermeyin..  teslimatı geç yapan yazara birdaha makale vermemeye çalışıyorum..  makale yorumlarını inceliyorum.. yazamayan yazarlar burada ifşa edilecektir.... başarılı yazarlar diye bir kategori açıyorum...
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Açıkçası bu konunun burada açılmasında biraz bizim de suçumuz var. Henüz çok iyi bir yazar puanlama/yorumlama sistemi kuramadık. Bu konuyla ilgili bir kaç geliştirme yapacağız. Ancak tüm sipariş durumlarını görebildiğimiz ve şikayetler bize ulaştığı için söyleyebilirim ki, siparişini zamanında teslim etmeyen ve bunu defalarca tekrarlayan insanlar var. İkinci bir şans istenip veriliyor fakat yazar yine yazmıyor. O siparişi almak için insanlar canla başla çalışıyor. Ama bazı kişiler siparişi alıp yazmıyor bile. Özellikle son zamanlarda iyice arttı bu durum. Yazın rehavetine veriyoruz artık bu durumu çünkü bu sitede kimseye karşı kötü bir düşüncemiz kötü bir niyetimiz yok. Kopya makale gönderen, siparişini tamamlamayan kişileri anında siteden uzaklaştırmıyoruz. Hep bir şans veriyoruz. Kimisi bu şansı çok iyi kullanıyor kimisi kullanamıyor. Profilinizde kötü yorum olması ya da burada isminizin yazması önemli değil. İşini doğru ve düzgün yapan zamanla bu listeden silinip beğendiğiniz yazarlar sayfasına taşınacaktır.
güldemet

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
yanlız burada yargısız infaz yapılıyor farkında mısınız?ben her şeyden önce yazamıyacağım konulara teklif vermiyorum.aldığım siparişleri de şu ana kadar gününde teslim ettim.ben profesyonel yazar değilim.evde internet başında geçen zamanımı değerlendirmek için araştırma yaparken bu siteyi buldum.üye oldum daha ilk günden on makale aldım .çok acemi olmama rağmen söz verdiğim günde teslim ettim.her şeyden önce,aldığım işi özenle yapıyorum.çok iyi araştırıp farklı ve özgün bir yazı olması için samimiyetle uğraşıyorum.aldığım parayı haketmek benm için her şeyden önemli.alıcılar memnun mu bilmiyorum. hatalrım olmuş olabilir ama sadece yazı konusundadır.zaman konusunda şu ana kadar kimseden şikayet almadım.bu son olay istisnai bir durumdu.siparişe baktım,konu bana yakın geldi ve teklifimi verdim.ancak kabul edileceğini aslında düşünmedim.çünkü teklif veren çoktu.yine de ben nete her girişimde ilk açtığım sayfa bu sitedir.tekliflerime bakarım,kabul edilmediyse yeni siparişleri incelerim.sorumsuz biri asla değilim.ancak o gün bayram olmasından gündüz pek açamadım.akşamüstü ,işlerimi halledince açmak istedim .internet bağlantımızda sıkıtı vardı çocuklarım da şikayet ediyolardı.biz bağlantıyı kurmak için uğraştık sonunda müşteri hizmetlerini aradık ve bunun bölgesel bir sorun olduğunu öğrendik.daha önceleri de yaz aylarında aynı sorunu yaşamıştık.sabah erkenden uyanıp neti kontrol ettim düzeldiğini görünce de her sabah yaptığım gibi siteye girdim.sayfamda sistemin mesajı karşıma çıktı.siparişin teslim tarihi  30 temmuz yani dün (yani bulunduğum gün) olarak görünüyordu.akşama kadar yazıp yollarım diye düşündüm.200-250 kelime arası 5 makale kesinlikle yetiştirebilirdm.ilkini yazmaya başladım ,160 kelime kadar olmuştu.o ara dbul beyin mesajını gördüm.az sonra birini göndericem gün içinde diğerleri de yetişir dedim.durumumu açıklayıp defalarca özür diledim.yine de isterlerse iptal edebileceklerini çünkü hatanın tamamen bende olduğunu söyledim.dbul bey de iptal ettiğini ve bir daha kendisine teklif vermememi söyledi.saygı duyarım,kesinlikle haklıdır,ancak burada adımı açıkça yazıp sanki benle defalarca çalışmış da her seferinde onu mağdur etmişim gibi beni karalamaya çalışması beni açıkçası çok üzdü.benim vicdanım rahat.sonuçta kimse kimsenin rızkını vermiyor.hayatımda yaptığım hatalrdan ders almayı bilen,bu tür olaylara '' bi,r musibet bin nasihattan hayırlıdır'' felsefesiyle yaklaşan biriyim.yazma şevkimi ve azmimi hiç bir şey ve hiç kimse kıramaz. iyimakale benime ilgili bir sınırlama get irmediği sürece uygun bulduğum siparişlere teklifimi vermeye devam edeceğim.şu ana kadar ödeme talebinde bulunmadım.ödemem gereken bir ceza varrsa iyimakale biriken kredilerimden kesebilir.( bu yazımda hatalar varsa okuyanlardan özür diliyorum.net sorunundan sonra laptopumun klavyesi de bozuldu.bu yazıyı ekran klavyesinden yazdım biraz zorlandım.)herkese sevgiler,iyi çalışmalar ve bol kaz-ançlar diliyorum
Yanıt Yaz