Eaks
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 24 |
Başka bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum ama sipariş veren üyelerimizin siparişleri takip etmesinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sipariş ya başka bir kişiye veriliyor ama sipariş olarak o ekranda kalıyor, ya da teklif verilmesine rağmen takip edilmiyor, günlerce o ekranda kalıyor. Sipariş sahibine atılan mesajlara geri dönüş gerçekleşmiyor. Bu konu hakkında bir çözüm geliştirilmesi iyi olur. Siparişlerin süresi olsun mesela.
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Ben şahsen sipariş verilse bile ekranda kalması gibi bir sorunla karşılaşmadım fakat siparişin cevap verilmeden iptal olması dediğiniz gibi bir sıkıntı. Yani teklif verdiğimiz siparişler iptal oluyor hep. Yani yeterince emin olmadan sipariş verilmemesi adına bir uyarı olabilir. Ama şöyle düşünürsek: Alıcı teklifi kabul etmeden önce iptal edebilir teklifi, bu gayet doğal hakkıdır, henüz teklif kabul etmediğinden vazgeçebilir, ayrıca mesajlara da cevap vermek zorunda değiller elbette :) Ve Sanıyorum zaten süresi var siparişlerin, ama bu sistem çalışıyor mu bilemiyorum.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 02.11.2014 13:50:47 tarihinde değiştirildi. |
Eaks
Yani aslında benim anlatmak istediğim zaten siparişi veren üye az çok kafasında bir kredi belirlemiştir ve ona göre kabul edecektir. Tabii yazar referanslarını ve yorumlarını da göz önünde bulunduruyordur elbet. Ama mesela teklif veriyorum ama ne sipariş başka birine veriliyor ya da veriliyor da hala orada duruyor ne de teklif verirken yazdığım mesaja cevap geliyor. Bundan rahatsızlık duydum bunu da belirtmek istedim.
|
Eaks
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
meher
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
Bazısı siparişini silmiyor talep topluyor. Sonra bilmem kaç kuruştan yazar mısınız diye mesaj atıyorlar. Çinlilerden bir farkımız kalmaz yakında.
Bir de bedava makale isteği moda oldu son zamanlarda. Adına demo makale diyorlar. En az 500 kelime 3 adet demo makale istiyorlar. Sonra beğenirsek sizinle çalışırız diyorlar :) |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Sipariş süreleriyle ilgili bir sıkıntı var. 2 gün ile sınırlandırmıştık, bazen tölerans gösterebiliyoruz. Yazılımsal olarak otomatik iptalde sorun yaşanıyor. Sitenin yazılımını güncelleyeceğiz yakın zamanda. O zaman bu sorunlar giderilecek. Örneğin eğer siparişi verenin daha önce tamamlanmış siparişi yoksa hiç bir tölerans göstermeden 2 gün sonra silinecek. Veya siparişlerini sürekli iptal ediyorsa yine silinecek. Ancak burada bazı üyelerimiz var, sürekli sipariş veriyorlar ve teklifi kabul etmeleri 4-5 gün sürebiliyor. O üyelerimiz töleranslı olacak yine. Uzun süre karar verebilecekler.
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |