Siparişler Üzerine
tarantula

Konu Sayısı: 7
Siparişler Üzerine
9 yıl önce
Merhabalar. Sitede biraz eksik olduğunu düşündüğüm bir konu var. Daha doğrusu bu siteden kaynaklı değil bizden kaynaklı bir sorun. Siparişler verilirken detay belirtmiyor çoğu kişi,bazıları ise çok güzel bir şekilde yazarlardan ne istediğini detaylı şekilde açıklıyor. Bu konuda bir sınır falan getirilmesi doğru olmaz mı? Mesela siparişde yazıyor "kapılar üzerine makale" ve ya "yangın merdivenleri üzerine 20 adet makale". Bu şekilde değilde anahtar kelimeler ile tek tek makalelerin konuları belirlense hem yazarlar siparişleri daha kısa sürede yetiştirir hemde çok güzel makaleler ortaya çıkar fikrimce. 
MakaleciErdem

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Haklısınız.
hmeyra333

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum.yangın merdiveni üzerine 20 makale ne yazılabilir ki o yüzden çoğu yazar almayı tercih etmiyor. Detaylı bilgilendirilse çok iyi olur ve kişi nasıl ne yazacağını bilir
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
9 yıl önce
@hmeyra333 20 makale ne ki, bugüne kadar yazdığım makalelerin yarısı yangın merdiveni ve kapısı üzerinedir :)))) Makale alıcılarımızın çok üst düzeyde bir beklentileri yok. Biz en büyük hatayı burada yapıyoruz aslında. Yangın makalesi konusu ise içinizden gelen herşeyi yazabileceğiniz bir bölüm biraz malzemeleri ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili araştırma yaptıktan sonra, referans olarak benim profilimde bulunan linklere bakabilirsin. :) 
celebi

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
@mazimdekiler'e şu konuda (Makale alıcılarımızın çok üst düzeyde bir beklentileri yok. Biz en büyük hatayı burada yapıyoruz aslında.) katılmayı isterdim ancak katılamıyorum.. Zira bendenizin beklentisi sizin tasvirinizle kesinlikle uyuşmuyor. 
Sanırım en doğrusu, "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" deyip, sipariş sahibi ile yakın diyalog içerisinde olmak en doğrusu olacaktır zannımca..
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
9 yıl önce
@celebi olabilir. Yazdiracaginiz konuya ve isteklerinize gore degisebilir. Ben yangin merdiveni gibi konular icin konustum. Zaten aciklamada dogallik istediklerini belirtiyorlar. Yani yangin merdiveni deyince teknik bilgiye sahip olmak gerekmedigini belirtmek istedim.
Yanıt Yaz