Arşivci
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 29 |
Sipariş veren alıcıların siparişleri onaylaması bazen günler sonra oluyor. Belirli yazarlardan teklif gelmesi için veya bütçelerine uygun teklif bekledikleri için sürenin uzaması normal olabilir. Ama diğer taraftan da yeni siparişler geliyor ve biz yazarlar bunlara da teklif veriyoruz. Bu durumda hepsi aynı gün onaylanır da vaktinde yetiştiremezsem korkusu yaşıyoruz. Buna çözüm için : - Alıcılarımız siparişleri onaylamakta sipariş listesinin altında yazan 2 gün kuralına uymaya çalışsalar, - En azından site yönetimi sipariş onaylama için hatırlatma yapsa, - Alıcılar yazı acil değilse, 1 günden daha fazla süre verseler, - Profilimize teklif verdiğimiz siparişleri görebileceğimiz bir başlık eklense nasıl olur ? Hepsini uygulamak zor olabilir. Ama hem alıcının mağdur olmasının, hem yazarın olumsuz yorum almasının önüne geçilebilir böylece. Ben işim gereği, dilediğim saat siteye girme ve makale yazma imkanına sahibim. Ama herkesin böyle bir durumu olmayabilir ki mesele bir gün hiç sipariş gelmezken, diğer gün yığılma olup yetiştirememe meselesi... Üstelik bir makaleyi hazırlayıp beyni başka birşeyle meşgul ettikten sonra tekrar makaleyi okuduğunda, fazlalık ve eğreti duran kelimeleri ayıklayabiliyorsun. Ama dar zamanda bu mümkün değil. Taleplerim bunlar... Sabırla okuyan herkese teşekkür ediyorum. |
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
|
baylupen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Evet tamamen katılıyorum. Bu büyük bir sorun. Hele ki şu aciliyet meselesi, sipariş süresi olarak 1 gün eklenmiş ama 1 haftadan çok zamandır duran siparişler var. İnsan düşünüyor acaba neresi acil diye. Bununla birlikte dediğiniz gibi teklif verdiğimiz tüm siparişleri profilimizde görebilsek çok güzel olur. Çünkü onaylanır umuduyla birçok siparişe teklif veriyoruz. Ancak bazen hiçbirisi onaylanmıyor. Pekiyi ya hepsi onaylanırsa mevzusu da var...
|
baylupen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Ayrıca siparişleri birine verebilmek için maksimum iki gün süre koyulsa belki de daha mantıklı olur. Eğer iş acil değil ve bir hafta sonrası için koyulmuşsa da teslim süresi artırılsın. Bu sayede siparişi alan bir hafta içerisinde teslim eder. Siparişlerin erken zamanda birine verilmesi de bu iş kalabalığını ortadan kaldıracaktır.
|
alyatek
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 16 |
Merhaba arkaşlar,açıkcası alıcı olarak çok muzdaribim.Bazı yazar arkadaşlar sözlerinde durmuyorlar ve maillerimize bile cevap veremeyecek kadar da acizler.Siteme dört gündür makale giremiyorum.Burdan afişe etmek istemiyorum ama ciddi sorun yaşatıyorlar.
Bu mesaj alyatek tarafından 04.03.2017 18:14:37 tarihinde değiştirildi. http://www.tuzlasatilikdaire.com/duyuruliste.aspx |