damla1
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 16 |
|
gold pen
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 9 |
Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var. Bu platformda bende yazarlık yapıyorum ancak 300 kelimelik iki tane sipariş verdim ve vermiş olduğum tekliflere baktığımda sanki ben 400 yada 500 kelimelik sipariş vermiş gibi hissettim. Amacı anlayamadım açıkçası. Sisteme yeni katılan arkadaşlarda aynı şekilde teklif vermişler ancak neye dayanarak tekliflerini kabul edeceğimi anlayamadım.
|
Ayça
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
gold pen
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 9 |
|
Ayça
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
alicancan
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
bence sistem yanlış. Mesela sipariş veren bir insanın iyi ve kaliteli bir yazara makale yazdırmak ister. Ben şahsen bunu yazdırarak ve makaleyi görerek kısacası bir kaç yazara vererek en iyi makale yazarını öğrenmeye çalışıyorum. oysa makale siparişi veren müşteriler tarafından yorumun dışında 10 üzerinden puan da verirse daha sağlıklı olur. Hem yazarlar iyi puan alabilmek için kaliteli makale yazarlar hemde müşteriler deneme yapmadan puan ve yorumlara göre az çok tahmin ederek yazarlar konusunda fikir sahibi olabilirler.
|
Kaliteli Yazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
Teklifler konusunda dogru bir limit var ama yazmak gerçekten emek işi .Hakkını gerçekten vererek çalısan kişilerin alması gereken ücret çok yeterli değil. Kolay yoldan fazla emek harcamadan çok para kazanan insanları düşününce harcanılan zaman ve emek insani üzüyor ama yapacak birşey yok. Sonuçta site sahiplerinin de belli ödeyebilecegi miktar var oda müşterinin ödeyebileceği limite göre hareket ediyor. Puanlama sistemine ben de katılıyorum. Gerçekten bu işi hak ederek yapan kişiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Editörün de bu konuda faaliyetlerinin olacağını umuyoruz.
|