KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Merhaba arkadaşlar.
Anlayamadığım bir konu oldu, sizlerden bilgi almak istiyorum. Siparişlere göz attığımda, hazırlayabileceğim konular mevcut. Teklif vermem gerekiyor, ancak orada endişeye düştüm. Mesela şöyle diyor; Bu siparişe 14 kişi teklif vermiş. Tekliflerin en düşük değeri: 40.50 kredi Tekliflerin en yüksek değeri: 300.00 kredi Tekliflerin ortalaması: 101.38 kredi Şimdi ben bu siparişe teklif verirken, ne üzerinden değerlendirip, kredi miktarı yazacağım? 100 Kelime 1 krediye denk geliyorsa eğer, bu yüksek krediler neyi anlatıyor? ( Umarım yalnış okumamışımdır, 100 kelime 1 krediye denk geliyor diye biliyorum.) Siparişte max: 200 kelime isteniyorsa, buna neye göre teklif vereceğim? Lütfen yardım edin arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. |
erdems09
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 13 |
Samet Bey, bahsettiğiniz sipariş 150-200 kelime arası 30 makaleden oluşuyor. Bu sebeple işin ortalama site fiyatı 1,5x30'dan 45 kredidir. Siparişlere verilecek teklif, minimum fiyatının altına inmemek kaydıyla yazarın düşüncesine bağlıdır. Siz de istediğiniz teklifi verebilirsiniz. Sipariş sahibi ise hangi teklifi uygun görürse, o teklifi onaylar. Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin..
Bu mesaj erdems09 tarafından 29.05.2016 17:25:22 tarihinde değiştirildi. Sebep:kalın yazmışım yanlışlıkla.. |
KurşunKalem
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
erdems09
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 13 |
|
KurşunKalem