Siparişlere teklif verme konusunda, yardıma ihtiyacım var.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Siparişlere teklif verme konusunda, yardıma ihtiyacım var.
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar.
Anlayamadığım bir konu oldu, sizlerden bilgi almak istiyorum. Siparişlere göz attığımda, hazırlayabileceğim konular mevcut. Teklif vermem gerekiyor, ancak orada endişeye düştüm.
Mesela şöyle diyor;

Bu siparişe 14 kişi teklif vermiş.
Tekliflerin en düşük değeri: 40.50 kredi
Tekliflerin en yüksek değeri: 300.00 kredi

Tekliflerin ortalaması: 101.38 kredi

Şimdi ben bu siparişe teklif verirken, ne üzerinden değerlendirip, kredi miktarı yazacağım?
100 Kelime 1 krediye denk geliyorsa eğer, bu yüksek krediler neyi anlatıyor? ( Umarım yalnış okumamışımdır, 100 kelime 1 krediye denk geliyor diye biliyorum.)
Siparişte max: 200 kelime isteniyorsa, buna neye göre teklif vereceğim?

Lütfen yardım edin arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
erdems09

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Samet Bey, bahsettiğiniz sipariş 150-200 kelime arası 30 makaleden oluşuyor. Bu sebeple işin ortalama site fiyatı 1,5x30'dan 45 kredidir. Siparişlere verilecek teklif, minimum fiyatının altına inmemek kaydıyla yazarın düşüncesine bağlıdır. Siz de istediğiniz teklifi verebilirsiniz. Sipariş sahibi ise hangi teklifi uygun görürse, o teklifi onaylar. Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin.. 
Bu mesaj erdems09 tarafından 29.05.2016 17:25:22 tarihinde değiştirildi. Sebep:kalın yazmışım yanlışlıkla..
KurşunKalem

8 yıl önce
Erdem bey, teşekkür ederim cevabınız için.
Ancak, 30 makale içinden, istediğiniz bir tanesini seçin diyorsa, yine 30 makale üzerinden mi teklif sunmamız gerekiyor?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar,

Evet, belirtilen makale miktarı için teklif vermektesiniz. Belirtilen miktar yazarlar arasında bölüştürülmemektedir. Teklifiniz 30 makale için olmalıdır.
erdems09

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Öyleyse yazacağınız konuları sipariş sahibi ile görüşürsünüz ve yeni sipariş açılır. Diğer türlü o siparişe verdiğiniz teklifler 30 makalenin hepsini kapsar.
KurşunKalem

8 yıl önce
Çok teşekkür ederim, şimdi anladım sistemi, sayenizde bilgi sahibi oldum.
Yanıt Yaz