SİPARİŞLERE VERİLEN TEKLİFLER
enes

Konu Sayısı: 1
SİPARİŞLERE VERİLEN TEKLİFLER
9 yıl önce
Merhaba. Siparişlere verilen teklifler neden düşük oluyor. Örneğin; 550 kelimelik 2 adet makalenin teklifi 11 olması gerekir. Ben bu şekilde teklif veriyorum. Ama dönüp bakıyorum başka yazarlar tarafından 10.50 veya 10 olarak teklif verilmiş.Haliyle sipariş veren kişi daha az teklif verenleri seçiyor. Sistem 100 kelimesi 1 kredi olarak işlemiyor mu? Bu tip durumların önüne geçilemiyor mu acaba? 
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
Söylediğiniz şeye katılıyorum.Hatta sitenin girişinde 100 kelime ye 1 kredi altının emek hırsızlığı olduğu gibi bir şey yazıyordu sanırsam.Eminim yakında çözüm bulurlar buna
kır8

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Siteye yeni üyen yazarlar aktif hale gelebilmek için düşük fiyat verip iş kazanmaya çalışıyorlar yükseldiklerinde fazladan teklif vereceklerdir
enes

9 yıl önce
kır8 siteye üye olmak için 100 kelimesi 1 kredi şartına uyulması gerektiğini düşünüyorum. tarantula adlı yazarın da dediği gibi sitenin ana sayfasında 100 kelimesi 1 TL altında çalışmak emek sömürüsüdür. Yeni üyeler için ayrıca bir tolerans yazısı görülmemekte.
guncelmakale37

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Hocam emek sömürüsünün önüne geçebilmek adına iyimakale yönetimi tarafından siparişlere 100 kelimesi 90 krş olmak üzere teklif yapabilme imkanı getirildi. Siz şimdi ne kadar sömürüye katkı sağladığını düşünseniz de bu  düşüş ile kısmen site dışı makale satışı ve sömürünün önüne geçilmeye çalışılıyor. Hatta forumda bununla ilgili gerekli açıklamayı bulabilirsiniz. (Dikkatli incelerseniz)
enes

9 yıl önce
Evet şimdi baktım formda var. Buna gore 550 kelimelik iki sipariş yanı 1100 kelime 11 kredi yerine 9.90 kredi ile de teklif alabilir. Bu durumda 10 ya da 10.50 teklifler normal.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Tüm muhabbet esnasında bir sonuca ulaşılmış ancak tekrarlama gereksinimi duyuyoruz. Sistem haricinde 100 kelimesi 1 TL olarak çalışılması engellenmiştir. Sistem dahilinde ise sadece siparişlerde 100 kelimesi 90 kuruşa kadar düşük teklif verilebilinmektedir. Bazı alıcılarımız, bazı yazarlarımız ile sürekli olarak çalışmaktadırlar. Daha önce sistem dahilinde 100 kelimesi 75 kuruşa kadar teklif veriliyordu. Tek bir güncelleme yaparak bu rakamı birden 1 TL'ye çıkarmak yerine kademeli olarak yükseltmeyi uygun gördük.

Bunların haricinde de kendini tanıtmaya istekli ve hırslı yazarların sürekli olarak 75 kuruş üzerinden teklif vererek oluşturdukları haksız rekabet ortamını önlemek ama bu yazarların kendilerini tanıtabilecekleri tek imkanı da yok etmemek adına minimum tutar 90 kuruş olarak belirlenmiştir.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhabalar iyimakale ailesi.

Ben de hepiniz gibi uzun süredir makale işi içerisindeyim. Bazen öyle alıcılar oluyor ki, yönetimimizin de söylediği gibi "sürekli çalışan kişiler" arasında para en son görüşülür hale geliyor. Mesela twitter üzerinden gelen bir taleple ilk zamanlar parayı peşin aldığım bir arkadaşımızla ilerleyen zamanlarda para konuşmamaya başladığımızı fark ettim. Düşük yada yüksek teklif sizi düşündürmesin. Benim yazdığım yazıyı bir başkası da yazar fakat istenilen kalite ve üslup herkeste bulunmaz. Kendinizi düşük teklif verenlerle üzmeyin. Ben bil hassa "ona nasipmiş" der geçerim. 

Kafanızı yormayın. 

Tavsiyem hazır makaleler bölümüne ekleyin. Sabırlı olursanız zaten çıtayı aştıktan sonra siz istemeden günde 2-3 makaleye kadar yazdıklarınız satılır duruma gelecektir. 

Hepinize başarılar diler, saygılarımı sunarım...

enes

9 yıl önce
Tavsiyeler ve açıklamalar için teşekkürler.
Yanıt Yaz