Rabia
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 12 |
Herkese merhabalar, bol kazançlar..Siparişlere verilen teklifler dikkatimi çekmektedir. Yazar arkadaşlarımız sipariş almak için her geçen gün düşük teklifler vermeye devam etmektedir. Ben kendi adıma 100 kelime 1 krediden aşağı hiçbir zaman teklif girmiyorum. Her emeğin ve hizmetin demek ki bir karşılığı var. Bu arkadaşlar kendi hizmet kalitesinin bu kadar olduğunu düşünmekteler.! Evet, burada bir ihale usulü sistem bulunmakta. Ancak, piyasayı her geçen gün aşağı çekmek ne kadar doğru sizce???Bu durumda bir diğer eleştirim İyi Makale yöneticilerine olacak. 100 kelime 1 krediden aşağı neden tekliflere izin veriliyor?? Yazar arkadaşımız 10x200 kelimelik bir siparişe 17 kredi teklif girebiliyor. Komisyon sonrası bu kişiye kalacak tutar 14,28 lira..Bilmiyorum, ben yanlış mı düşünüyorum.!!!
|
Ace
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
|
Rabia
|
karamurat
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 41 |
Yönetim daha iyi bilir ancak teklifte bir alt limit var ve aşağısını sistem kabul etmiyor. Gördüğüm kadarıyla bu limit 90 kuruş falan 100 kelimesi. Alınan komisyon platforma harcanan bir emek içindir ve bunu dahil etmemeniz gerek hesabınıza. Ayrıca iyimakale yazarın emeğinin sömürülmemesi için her zaman mücadele veren bir site. İncelerseniz formlarda bir çok müdahale görürsünüz yönetim tarafından bu tarz emek hırsızlığına karşı. Teklif alt limiti konusunda evet 1 TL altına teklif verilememeli bence de. Sevgi ve saygılarımla, bol kazançlar tüm yazar ve site sahibi arkadaşlar ile iyimakale ailesine.
|
ban
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 19 |
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
Rabia
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
Bencede 1 liranın altındaki teklifler kabul edilmemelidir. Zaten bu fiyat bile çok komik. Toplu sipariş verilmesi o işin çok daha kolay olacağı anlamına gelmiyor. Bu nedenle site yönetimi teklif alt limitini güncelleyerek daha kabul edilebilir bir orana getirmelidir. Aksi takdirde oldukça sığ ve kalitesiz içerikler satılacaktır. Bu da iş alamadığı için bu işi yapmaktan vazgeçen kaliteli yazarların çoğalmasına neden olacaktır.
Bu mesaj no_education tarafından 23.12.2016 11:47:15 tarihinde değiştirildi. |