SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
Rabia
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 12 |
|
ban
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 19 |
|
Rabia
Bu şekilde ucuz yazanların bence başka hazır sitelerde yazmaları daha mantıklı. hiçbir şeyle uğraşmadan makale yazıyorsun. bu sitede siparişleri takip etmelisin, mesajlaşmalısın, teklif girmelisin. yani demek istediğim sadece makale yazmak zaman almıyor. diğer detaylarda bir emek. kimsenin önüne duramayız. çözüm noktası iyi makale yöneticileri olacaktır.
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
Rabia
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Ben de düşük teklifleri doğru bulmuyorum. Bunun şu an ki genel piyasası, 100 kelime 1 TL. Ayrıca yüksek fiyat verenleri de, hoş bulmuyorum. Yüksek fiyat vermenin geçerli olduğu anlar, büyük boyutlarda istenen bir makalenin aynı gün içinde teslim edilmesinin istendiği makalelerdir. Bu tip makaleleri 1 günde yetiştirmek büyük emek gerektirdiği için, bir miktar daha yüksek teklif vermek doğaldır.
Bu mesaj KurşunKalem tarafından 23.12.2016 15:40:37 tarihinde değiştirildi. Ben kendi adıma her halukarda 1 tl olarak veriyorum teklifimi. Birçok makale için 7 gün verildiği, ancak 2 günde teslim ettiğim oldu. Ama ne düşük ne de yüksek teklif hiç vermedim. |
YahyaKemal
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Rabia
|
ban
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 19 |