Siparişlere Verilen Teklifler
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Elbette. Toplu makale siparişi verenler 
istedikleri makaleyi istedikleri şekilde yazdırıyorlar.
anahtar kelimeleri hatta başlıklara bile müdahale edebiliyorlar.

BÖYLE BİR İMKANA ULAŞMAK UCUZ OLMAMALI
 HİÇ DEĞİLSE  100 KELİME 1 TL TABAN FİYATININ ALTINDA
 MAKALE YAZDIRMA İMKANLARI OLMAMALI
Rabia

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Bencede bunun sağlanması gerekli. Sonuçta 100 kelime 5 lira olsun demiyiruz. Ancak herseye zam gelirken bizim emegimizin aşağı yönlü gitmesi adaletli değil. Iyi makale yöneticilerinden ricamız teklif verme limitini duzenlemesidir
ban

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
351 kelimelik makaleye 3,30 Teklif vermiş. 2,74 e makaleyi yazcak. Vay be 
Rabia

8 yıl önce
Bu şekilde ucuz yazanların bence başka hazır sitelerde yazmaları daha mantıklı. hiçbir şeyle uğraşmadan makale yazıyorsun. bu sitede siparişleri takip etmelisin, mesajlaşmalısın, teklif girmelisin. yani demek istediğim sadece makale yazmak zaman almıyor. diğer detaylarda bir emek. kimsenin önüne duramayız. çözüm noktası iyi makale yöneticileri olacaktır.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
8 yıl önce
Bence yazarın eline 1 TL kalması için en düşük teklif 1.20 kredi olmalı. Bu daha adil olur.
Rabia

8 yıl önce
Kesinlikle...
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Ben de düşük teklifleri doğru bulmuyorum. Bunun şu an ki genel piyasası, 100 kelime 1 TL. Ayrıca yüksek fiyat verenleri de, hoş bulmuyorum. Yüksek fiyat vermenin geçerli olduğu anlar, büyük boyutlarda istenen bir makalenin aynı gün içinde teslim edilmesinin istendiği makalelerdir. Bu tip makaleleri 1 günde yetiştirmek büyük emek gerektirdiği için, bir miktar daha yüksek teklif vermek doğaldır.
Ben kendi adıma her halukarda 1 tl olarak veriyorum teklifimi. Birçok makale için 7 gün verildiği, ancak 2 günde teslim ettiğim oldu. Ama ne düşük ne de yüksek teklif hiç vermedim.
Bu mesaj KurşunKalem tarafından 23.12.2016 15:40:37 tarihinde değiştirildi.
YahyaKemal

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
1oo sözcüğü 1 tl ye yazanın yazısı alınmaz. Çöptür o çöp...
Rabia

8 yıl önce
Yine yazmadan duramadım. Bir arkadaş 100 kelime 1,3 liradan makale yazdırmak isteriz demiş. 500 kelime 100 adet makale ne kadar yapıyor??? 650 kredi değil mi. 450 verenler var. Inanılır gibi değil...sipariş ne kdr ciddi bilmiyorum ama adam açık açık 100 kelime 1,3 lira demiş..
ban

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Şaka gibi gerçekten. İnceledim cidden 450 var 
Yanıt Yaz