iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Siparişleri Yazmayan Yazarlar, 2 gündür 5 siparişte problem yaşadık siparişi yapamayacaksanız niye teklif veriyorsunuz alıcılar haklı mağdur oluyorlar tabi bizde mağdur oluyor. Hadi yapmayacaksın alıcıya söyle insan gibi anlayacaktır. Mağdur olduk ve alıcılarda oldu.
Bundan sonra siparişi yapmayanlardan 5 tl ücret kesilecek bilginize. İnanın çok kızdım iyi niyetimiz suistimal ediliyor. |
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
sevgili iyi makale...
bende çok dar zamanımda tam tatile gider ayak tam 10 makale yazdım yetişmeyecek diye göbeğim çatladı... insan aldığı işe biraz değer vermeli ve emek sarfetmeli... dediğin gibi yazamayacak durumda olunursa özel bir sebepten bildirilmesi gerekir... bencede 5 lira makale sayısına göre kesilsin bence...kimsenin kimseyi mağdur etme hakkı yok... burası ciddi bir makale alım satım yeri... birde siparişi ekleyenler siparişlerini sipariş ekledikten sonra 3 gün sonrada kabul edebiliyorlar,bu durum biraz sıkıntılı hadi bir gün dursa neyse...bir an önce kararını verip ilgili yazarla yazıp yazamayacağını görüşürse sorun çıkmaz |
Yk38
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 32 |
|
iyimakale
|
serdaryilmaz
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 42 |
|
iyimakale
|
serdaryilmaz
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 42 |
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
Güzel bir uygulama ceza alanın daha önce ceza aldığı da görülsün hatta.. Kesinlikle katılıyorum. Ancak Buradan bazı sipariş verenler ve de örneğin 300 kelimelik 20 siparişe 22 kredi ayırdım diyerek emeğe saygı göstermeyen ve makalenin kolay yazıldığını düşünen alıcılar içinde bir sınırlama getirilmeli. Ayrıca bazı siparişlere başvuramıyorum istememe rağmen.Çünkü açıklaması gerçekten çok kötü ve de çok kısa olabiliyor. Diyeceksiniz yazara özel mesaj. Onu da birkaç teklif için denedim ama yanıt bile gelmedi. Bunlara da bir çözüm bulunursa hem teklifler hızlı yazar bulur, hem de sipariş verenler daha iyi yazarlarla çalışabilirler.
|
kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |