Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
Alperen Bey, siteye aylık olarak en az 1 makale yüklenmesi belki olabilir. Ancak, haftalık olması fikrinize katılmıyorum. İsim vermeyim ama farklı bir makale sitesinde yazmayı haftada bir aktif yazar kontrolü yaptıkları için ve ücretleri kıstıkları için bıraktım. Herhangi bir işimizin olduğu gün veya hafta olabilir. Yazı yazmak için 3-5 gün belki hiç müsait olmayabiliriz. Haftalık bir süre özellikle aktif yazmayan kişileri daha çok sıkıntıya sokabilir diye düşünüyorum.
|
Fatih137
Yukardaki fikrimle ilgili şöyle bir öneri yapabilirim. 1600 aktif yazar kısmından bağımsız olarak yazarların haftalık ya da aylık aktiflik durumuna göre (sipariş teklifi veren, iş alan, teslim eden, makale yükleyen, makale satan vb.. şeklinde) bir bölüm olursa hem yazarlar hem de alıcılar için faydalı olabilir. Kolay gelsin.
|
Alperen14
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 38 |
|
Fatih137
Merhaba, son satılan makaleler kısmı aktif çalışmıyor. Yani tüm satılan makaleler bu sekmeye düşmüyor....
Bir de bu bağlamda bir önerim olacak. Mesela birisi makale satın aldığında xxx kullanıcı yyy makalesini satın aldı diyor. Bence bu ibarenin xxx yazarın yyy adlı makalesi satıldı şeklinde değişmesinin kimin ne tarz makaleler yazdığını göstermesi bakımından daha bilgilendirici olabileceğini düşünüyorum... Kolay gelsin:)
Bu mesaj Fatih137 tarafından 25.12.2019 23:13:03 tarihinde değiştirildi. Sebep:İlave bilgi |
kelebeketkisi39
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
Bakin dayanamayip buraya yaziyorum cunku destek ekibiyle anlasamadik writerwhite adli yazarin sayfasinda sadece iyi yorumlar var bende bir yazisini satin aldim.Buranin harika yazarlari var fakat bu yazi anlamsiz cumlelerden olusan cok kotu bir yaziydi bende bunu yorumda belirttim,yorumum onaylanmasina ragmen yazarin sayfasinda cikmadi.Parami geri istemiyorum.Sorunum su neden yazarin sayfasinda sadece iyi yorumlar var?Bu sekilde kullanici yorumlari yayinlanmiyabiliyor mu?Eger oyleyse bu durum duzeltilmeli cunku biz satin alanlar bilmeliyiz durumu oyle degil mi.Lutfen butun yorumlar yayinlansin yazarlarin sayfalarinda talebim sizden bu.Iyi calismalar dilerim.
|
Derya123
writerwhite adlı yazarla aynı problemi ben de yaşadım. Hazır bir makale almıştım. İndirdiğimde son derece kalitesiz, kötü yazılmış bir makale olduğunu gördüm. Değil seo ya uygun olması, okul kompozisyonu bile olamaz. Ancak yorumum da yayınlanmadı. Başka yazarlara yazdığım yorumlar hemen yayınlanıyor. Sitenizden çeşitli yazarlarla çalıştım ve memnun da kaldım. Bir kez beğenmedik tamam sorun değil, bir daha o yazarla çalışmayız olur biter ama yorumumuzun yayınlanmaması hiç hoş değil. Emek verip kaliteli makaleler yazan yazarlara da, para ödeyen alıcılara da saygısızlık bu. Dikkate alınmasını umuyorum. İyi günler dilerim.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
Derya123
|
kelebeketkisi39
|
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
merhabalar yasaklı üyeler zaten görülmez. bahsedilen yazarın da birçok farklı nedenlerden uyarısı bulunup yasaklanmıştır. bu üyenin yazıları hazır makale kısmında da bulunduğu için müşteriler tarafından yazıları görülüp satın alınmıştır. bu yazı ücretleri müşterilere iade edilmiş olup, yazarın da hazır makalelerin tamamı silinerek, hesabı kalıcı olarak kapatılmıştır. yasaklı olan ve banlanmış üyelerin sistemdeki yazıları da silinerek müşterilerin mağdur olması engellenecektir. bilginize.
|