bluesdream
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 44 |
|
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
|
bluesdream
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 44 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
Mnemosynes
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 14 |
|
cihatauthor
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Paratoner33
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
yakupadak7
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Benim yazarlık rütbesi hakkında bazı düşüncelerim var. Yazar puanı makale teslim ettikçe arttıyor fakat makalenin 1000 kelime veya 100 kelime olması fark etmiyor. Bu durumda 10 tane 100 kelimelik makale yazan kişi 10 puan alırken 1 tane 1000 kelimelik makale yazan kişi 1 puan alıyor. Bence bu durumun düzeltilmesi adına puanlar kelime adedine göre düzenlenebilir.
|
BaykaE
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 14 |
@Yakupadak7 arkadaşıma katılıyorum. Yeri geldiğinde binlerce kelimeden oluşan bir makale ile 100 kelimelik bir makalenin verdiği rütbe puanı aynı olmamalı düşüncesindeyim.
İkinci olarak, sistem güncellemelerinden memnunum. Ancak, son günlerde yaşadığım bir sorun var. Örneğin; sisteme onlarca makale yüklüyorum. Bildiğim kadarı ile 1000 kelimenin altı olan makaleler hemen robot mekanizmadan geçerek özgünlük testinden geçiyor ve otomatik onaylanıyordu. Bu durum son birkaç gündür doğru işlemiyor diye düşünüyorum. 50/50'lik bir iş aldım örneğin. 9/50'de duruyor şu an. Ancak, saatlerdir makale ekliyorum ve buna rağmen özgünlük testi yapılıp otomatik kabul görmüyor. An itibari ile işim 36/50 olmasına karşın, saatlerdir 9/50'de bekliyor. Onay süreci hakkında bir sorun mu mevcut? |
titizav
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |