iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesaj iyimakale tarafından 10.07.2020 13:27:41 tarihinde değiştirildi. bu ay itibariyle yeni bir sisteme geçmiş bulunuyoruz. Sisteme eklemiş olduğunuz 1000 kelimeye kadar olan tüm makaleler sistem tarafından otomatik test edilecek olup özgünlük sonucu otomatik çıkacak ve onay alacaktır. Özgünlük sıkıntısı olan içerikler kontrol etmeniz için size düzenleme talebiyle geri iletilecektir. Üye panelinizden onay bekleyen makaleler kısmından rapora ulaşabilirsiniz. Ayrıca hazır makale sayfasında da bu ay itibariyle eklenmiş içeriklerin özgünlük sonuçlarına da ayrıca yer verilmektedir. Sipariş üzerine anlaşma sağlanan içeriklerde yine aynı şekilde sipariş linkinde görüntülenebilmektedir. Son bir güncelleme de makale ekleme sayfasında yapıldı. Artık bilgisayarınızdan Docx dosya seçim yapılarak kolayca yükleme yapabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. |
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
oozlem
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
iyimakale
|
oozlem
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Teşekkür ederim sizlerin hangisini kullandığını merak ettim çünkü benim kullandıklarımda özgünlügüm yüzde yüz çıkarken size yolladığımda özgünlük sorunu çıkıyor. Çok hazır makale üretebilecekken red aldığımda yazma hevesim kalmiyor
Bu nedenle kullandığınız alt yapıyla kontrollerini yapmak istedim.
|
iyimakale