Sistem Özgünlük Kontrol Güncellemesi Hk.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Sistem Özgünlük Kontrol Güncellemesi Hk.
4 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

bu ay itibariyle yeni bir sisteme geçmiş bulunuyoruz. Sisteme eklemiş olduğunuz 1000 kelimeye kadar olan tüm makaleler sistem tarafından otomatik test edilecek olup özgünlük sonucu otomatik çıkacak ve onay alacaktır.
Özgünlük sıkıntısı olan içerikler kontrol etmeniz için size düzenleme talebiyle geri iletilecektir. 

Üye panelinizden onay bekleyen makaleler kısmından rapora ulaşabilirsiniz.

Ayrıca hazır makale sayfasında da bu ay itibariyle eklenmiş içeriklerin özgünlük sonuçlarına da ayrıca yer verilmektedir.

Sipariş üzerine anlaşma sağlanan içeriklerde yine aynı şekilde sipariş linkinde görüntülenebilmektedir. 

Son bir güncelleme de makale ekleme sayfasında yapıldı.  Artık bilgisayarınızdan Docx dosya seçim yapılarak kolayca yükleme yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.
Bu mesaj iyimakale tarafından 10.07.2020 13:27:41 tarihinde değiştirildi.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Güzel olmuş bu uygulama, teşekkürler.
oozlem

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Özgünlük kontrolü için kopya kontrol sitesini mi kullanmalıyız?
iyimakale
Yönetici

4 yıl önce
Özlem Hanım kullandığınız ücretsiz araçlar başarılı test ediyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu konuda bir zorunluluk bulunmuyor. 
Sistem olarak Kopya Kontrol alt yapısını kullanmaktayız. Ücretli bir sistem kullanmak isterseniz Kopya Kontrol ve quetext sitelerini önerebiliriz. 
oozlem

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Teşekkür ederim sizlerin hangisini kullandığını merak ettim çünkü benim kullandıklarımda özgünlügüm yüzde yüz çıkarken size yolladığımda özgünlük sorunu çıkıyor. Çok hazır makale üretebilecekken red aldığımda yazma hevesim kalmiyor Bu nedenle kullandığınız alt yapıyla kontrollerini yapmak istedim.
iyimakale
Yönetici

4 yıl önce
Anladım, bunlar ön kontrol olduğu için sizi önceden uyarmış oluyoruz rapor sayesinde aksine daha iyi olur sizler için. Hevesinizi kırmayın yazmaya devam :)

İyi çalışmalar dilerim. 
Yanıt Yaz