emine2014
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
Avza
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 7 |
Editör Seçimi makaleler satılmadan gitmez diye düşünüyorum bence bu iyi bir şey ancak yavaşlama konusunda katılıyorum son 1 haftada 1 gün sonra onaylanıyor makaleler. Bu durum bende bir sorun teşkil etmiyor ancak sipariş makaleleri zamanı geçtikten sonra onaylanması makale alıcılarının gözünde biz satıcıların makaleleri zamanında yetiştirmediği imajı bırakıyor bunun yanında 1 hafta önceye kadar para çekme işlemleri bile şaşıracağım şekilde çok kısa sürede sonuçlanıyordu fakat bu bile uzadı editör veya site yetkilileri görünce gerekli işlemleri yapacaktır diye düşünüyorum.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Özgünlük kontrollerini gerçekleştirdiğimiz sitelerin genelinde bir sorun var, günün belirli saatlerinde hatalı sonuçlar verebiliyor. Bu yüzden makalelerin özgünlüklerinde herhangi bir sorun olmaması adına elimizde olmayan nedenlerden ötürü bu arızaların düzelmesini bekliyoruz. Siz, siparişinize makaleyi ekledikten sonra alıcılar makalenin yüklenmiş olduğunu görebilmektedirler, içeriğe ise editörler tarafından onay verildikten sonra ulaşılabilinmektedir. |