hyat
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 74 |
Öncelikle herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim. Sizlerden iki ricam var. İlkine gelince siteye hazır makale yüklüyoruz. Örneğin sağlıkla ilgili diyelim. Fakat makale onaylanmasına rağmen sağlık kategorisinde gözükmemektedir. Makaleyi tekrar tekrar silip, tekrar tekrar yüklüyoruz. Bazen denk gelirse kategoride gözüküyor. Bu benim için büyük bir sorun ve diğer yazar arkadaşlarımın bu sorunu yaşayıp yaşamadığını, yaşıyor ise nasıl çözdüğünün merakı içerisindeyim. Lütfen yardımcı olur musunuz? İkinci ricam ise şu: Site içerisinde sitenin diğer üyeleri ile mesajlaştığımızda sayfayı sürekli yeniden yüklememiz gerekmekte. Aksi takdirde yeni gelen mesaj gözükmemektedir. Site yönetimi sistemi bu yönde geliştirse, sayfayı yeniden yüklemesek de mesaj geldiği anlaşılsa, siparişlerin eklendiği anlaşılsa, siparişlerin verildiği anlaşılsa vb. nasıl olur? Şimdiden vereceğiniz değerli cevaplar için çok teşekkür ederim. Herkese tekrardan bol kazançlar dilerim... |
hyat
|
pençe
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
Hazır makale index, Kategori düzeninde ancak en azından Tarih düzeni ile sayfaya girenlere sunulsa çok daha iyi olur. Görüntülenme sayısına bağlı kalınmadan popülerlik sıralamasız biçimde...
Site aktif akıcı bir portal olmaması sebebiyle hem mesajlar hem de ana sayfa arayüzü yenilemeye ihtiyaç duyuyor. Bazı hareketlerin fark edilmesini geciktiriyor. Aslında e-Posta dışında daha mobil bir arayüz ve mobil uygulama desteği ile anlık bildirim almak güzel olurdu. forumlar, mesajlar, açılan siparişler, yüklenen hazır makaleler ve teklifi kabul eden alıcıların online olup olmadığı vb.... Herkese İyi Çalışmalar... |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
hyat
Merhabalar efendim, sizleri de yoruyoruz ama mesela ''Tamron 500mm F/8 SP Macro Namı Diğer Canavar'' isimli makalem bir türlü teknoloji kategorisinde gözükmemekte. Bu sabah da dahil olmak üzere makaleyi defalarca yükleyip, kategoride gözükmediği için silip, tekrar yüklüyorum. Hem bu sorun sadece bu makale için geçerli değil. Diğer makalelerimde de bu sorunu yaşıyorum.
|
iyimakale
|
iyimakale
|
hyat
|
Makaleyazarı33
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 43 |