pembekalem
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 17 |
BU problemleri sadece ben mi yaşıyorum bilemiyorum.
Bu mesaj pembekalem tarafından 08.01.2020 12:08:09 tarihinde değiştirildi. Örneğin siparişe eklemiş olduğum yazı sipariş içerisinde onayda beklerken, aynı yazı hazır makale bölümüne eklenmiş orada satışa çıkmış. Bu hata benden kaynaklanmıştır diye düşündüm, belki ekleme yaparken bir hata yapmış olabilirim dedim. Ancak vermiş olduğum bir siparişte, başka bir yazar arkadaş için de aynı durum oldu. Verdiğim siparişte tüm yazılar onay alırken, arada bir yazı hala editör onayında bekliyor. Ancak aynı başlıklı yazı hazır makalelerde satışa sunulmuş. Bu nedenle artık benden kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum ve sistemsel bir sorun olabileceğini sanıyorum. Bir de Acil başlık altında sipariş oluşturduğumda hızlı geri dönüşler alıyorum, sipariş onaylandıktan sonra yazar arkadaşlar gerekli özeni gösteriyor, siparişler hızlı bir şekilde teslim ediliyor. Ancak editör onayından geçmesi oldukça uzun sürüyor. Bunu sorduğumda sipariş onayı 24 saat denildi ancak ben verilen siparişler bölümünde yer alan Acil Sipariş kısmının bir an önce aktif olmasını talep ediyorum. |
bluesdream
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 44 |
|
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |
öncelikle merhaba, hazır makalelerin onaylanma süresi 24 saattir. ancak hiçbir zaman bu kadar uzun sürmemektedir. editör arkadaşlarımız kendi boş vakitlerinde olabildiğince kısa zaman aralıkları halinde yazıları onaylamaktadır. takdir edersiniz ki bir yazının onaylanması hemen olmamaktadır. öncelikle yazı özgünlük kontrolüne koyulur, ardından özgün değil ise, editör notu eklenerek düzenlemeye gönderilir. yazı özgün çıkarsa ikinci süreçte yazı okunur ve göz testi yapılır. yazım yanlışı ve imla kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat edilir. ancak yazıda gözle görülür bir hata yok ise ancak o zaman onaylanır. bu hem müşterilerimizin profesyonel anlamda yazılara ulaşması için gerekli bir sistem hem de yazarlarımızın kaliteli yazı yazdığını gösteren değerli bir uygulamadır.
ikinci konuya gelecek olursak, yeni yapılan düzenlemeler ve güncellemeler ile birlikte sitede geçici olarak sistemsel bir sorun yaşanmaktadır. bu sorun kopya içerikli sipariş makalelerinde ortaya çıkmaktadır. yazı özgün çıkmadığında yazara düzenlemesi için gönderilir. yazarların çoğu düzenleme bildirimini görmeyerek yazım onaylanmadı diye destek oluşturuyor. bazen de topu editörlere atarak, editörler yazıyı onaylamadı diye müşteriye şikayette bulunuyor. bu aşamada yazarların düzenleme talebini öncelikli olarak kabul etmesi gerekir. gelelim sistemsel soruna. yazar düzenleme yaparak yazıyı güncellediği zaman sistemsel sorun olarak bu yazı hazır makale kısmına eklenir. editör arkadaşlarımız günde yüzün üzerinde makale onaylamaktadır. dolayısı ile hangisi siparişti hangisi hazır makaleydi ayrımını yapamaz. burada yazarın dikkat etmesi gereken düzenleme gönderilen yazılarını hazır makale kısmında araması ve oradan kaldırarak sipariş bölümüne yeniden yüklemesi olmalıdır. güncelle butonunu kullanmayarak yeniden sipariş bölümüne yüklerse de sipariş kısmından onaylanacaktır. bu sistem üzerinde çalışılmaktadır. geçici bir problemdir. umarım açıklayıcı olmuştur. aslında makaleler geç onaylanmıyor, düzenleme talep edilen makaleler onaylanınca hazır makaleye ekleniyr. bunu fark etmeyen yazar da bir gün boyunca yazım onaylanmayı bekliyor şeklinde düşünebilir. işin aslı budur. |
asli27
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 40 |