Site el mi değiştirdi ?
MüstehCenK

Konu Sayısı: 4
Site el mi değiştirdi ?
10 yıl önce
Herkese merhabalar,
Bayağıdır ilgilenemiyorum. Son gelişmelerden habersiz kaldım.
Sanki sitede başka bir hava var gibi satılıp el mi değiştirdi acaba. 
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu mesaj MüstehCenK tarafından 25.03.2015 15:27:20 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar,

Evet, doğrudur. Ancak sitenin genel işleyişinde veya temel yapılarında hiçbir değişiklik yapılmamıştır.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.

Ekleme; Son 2 aydır, site ile ilgilenen şahıslar değişmiştir.
Bu mesaj iyimakale tarafından 25.03.2015 14:35:09 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Estağfirullah ne demek,

Tasarım da kısa vadede herhangi bir planımız bulunmuyor, Tasarıma yoğunlaşmadan önce bazı işlevsel değişiklikler yapmayı planlıyoruz ve bunları değerlendirip gündemimize alıyoruz.

Yönetici hesabı (şu an görüştüğünüz hesap) tüm editörlük işlerinin yürütüldüğü hesaptır. Bu hesap bir editör çalışanımız ve şu an bu mesajı gönderen kişi tarafından yönetilmektedir. Editör çalışanımız sadece editörlük ile ilgili işlerden sorumludur, bunun haricinde iletişimde kopukluk olmaması adına, tüm görüşmeleri ve iletişim taleplerini tek bir kişi karşılamaktadır. Bir başka editör çalışanımız Annwn bulunmaktadır. Bu çalışanımız sadece editörün seçimini belirlemek ile yükümlüdür.

Bu sebepten ötürü herhangi bir editör listesi oluşturmamız çok yararlı bir bilgi olmayacaktır. Dilediğiniz zaman üst paneldeki "Destek" kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Sistemin yabancısı değiliz, uzun süredir sistemin içerisinde iken yönetim kadrosuna geçtik, bir şeyleri yönetmekten ziyade bir sistemin kurallı halde devam edebilmesi için çalışıyoruz. Biz sistemi devralmadan önce var olan komisyon miktarı hala geçerlidir, gündemimizde bu oranı düşürme gibi bir planda vardır ancak bunun yapılabilmesi için planladığımız bazı süreçleri tamamlamamız gerekiyor.

Sitenin işlem hacmini arttırmak için Google Adsense başta olmak üzere çeşitli büyük platformlarda da reklamlar veriyoruz. Şu an için siteye kalan her kredi, çeşitli kanallarla siteye geri dönebilecek yatırımlar için harcanmaktadır.

iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Bunu başlarda uygulamayı düşündük ve denedik

Ancak getirisini, aile bireylerimize sunduğumuz sade ve basit bir görünüm ile kıyasladığımızda çok da itibar etmememiz gereken bir miktar olarak değerlendirdik.

Herkes bu platformu benimsemiş durumda, bu yüzden hepimiz birbirimizi bir aile bireyi olarak görüyoruz. Platform için her aile bireyimizin her türlü desteği vereceğinden kuşkumuz yok ama atacağımız taş ürküteceğimiz kurbağaya değmeyeceği için bu uygulamayı da sonlandırdık.

Şu an mümkün olan en sade ve kullanımı en kolay bir arayüz ile aktif olarak çalışmayı düşünüyoruz.
Bu mesaj iyimakale tarafından 25.03.2015 15:30:40 tarihinde değiştirildi.
denizselime11

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
valla ben hiçbirşey anlamadım:)) yönetici birşeylere cevp vermiş ama neye anlayamadım. soran arkadaş mesajlarını sildi herhalde. eski sistem nasıldı ki, değiştiğini düşündünüz sayın Müstehcenk. bilmediğimden sormak istedim. birkaç kez sistemin el değiştirildiği forumda gündeme geldi sanırım.
batuhandag

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Değişmeyen tek şey değişimdir :D
MüstehCenK

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
@denizselime11 

Eski sistemde aynıydı yani tasarım olarak bir değişiklik olmadı. Ben sadece farklı bir hava hissettim. Kafama takılan birkaç soruda vardı onlarıda sordum.
Sağolsun yönetici arkadaş güzelce yanıtlayarak beni aydınlattı. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine.

NOT: Ben konuyu komple silmeye çalışıyordum yer kaplamasın diye. Mesajları silince yöneticinin cevapları tuhaf gözüktü haliyle.
WaNPiReLLa

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Slm arkadaslar bende yenıyım bu sıtede onaylanırsam yazar olarak aranıza gırcem.yorumları okudum ve fransız kaldım acıkcası burda onlıne olup yardımcı olabılecek hıc bır arkadas göremedım bana yardımcı olucak bırılerıne ıhtıyacım var ılgılenen arkadastan cevap beklıyorum tskler....
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Merhabalar, 

Bize gönderdiğiniz mesaj yanıtlanmıştır Sinem Hanım, dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebeilirsiniz.
Yanıt Yaz