Site kurnaz alıcılarla dolmuş!
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
Site kurnaz alıcılarla dolmuş!
8 yıl önce
Uzun zamandır iyimakale üzerinden iş almıyorum çünkü site bildiğiniz "kurnaz" olarak tanımlanacak alıcılarla dolmuş! Resmen hakaret tadında fiyatlar teklif ediliyor. Ha, diyeceksiniz ki, iyimakale bunları elimine ediyor, olabilir ama demek ki bu platformdaki bazı yazarlar sizin şemsiyeniz altında anlaşıp bu korkunç ücretlerle iş yapıyorlar!
gönüldenyazar

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
haklı
ankara

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Evet. Öyle alıcılar var ki 300 kelime için 3 lirayı çok görüyor, 2.5 tl teklif ediyor. dilenciye bile 50 kuruş verilmiyor. sitenin komisyonuyla zaten elimize geçen o kadar deyince cevap bile vermiyor...
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Teklif edeni değil de kabul edeni kınamak gerekir. Piyasası 100 kelime 1 TL iken, elinin emeğini onunda altına satacak olan bence yanlış hareket ediyor. Ben sipariş verene hiç bahane bulamıyorum. İnsan herşeyini ucuza kapatmak ister, normal hayatta da bu böyledir. Ama emeğini satacak olanın 1 TL altına teklif vermemesi gereklidir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Belirttiğiniz üye ve onun teklifini kabul eden tüm yazarlar sistemden uzaklaştırılmıştır Hande Hanım.

Lütfen bu gibi kişileri bize her zaman bildiriniz, bildirilmediği takdirde, bu gibi işlemler doğrudan veya dolaylı olarak emeği ile çalışan yazarların haklarına olumsuz etkide bulunmaktadır. 
Yanıt Yaz