Site yazarlarına önemli duyuru
Muradım

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Selamlar.Çekincelerinizi anlamak zor değil ama yarattığınız çelişki gerçekten anlaşılamaz. Ben yazarlık yapabilmek için üye oldum yaklaşık 10 dk önce. Ama yazar alımları kapatılmış. Sitenin bir cazibesi kalmadı. Bence yeni üye katılımı istiyorsanız bu karardan vazgeçmeli ve herkesin makalesini yazıp vitrine koyabileceği bir site haline gelmelisiniz. Çıkış noktanız ile aldığınız karar çelişmekte. Zira makaleleri sizin sayfanızdan okumak yerine internetten 100'lerce makaleyi okuyabilirim. Kendi topuğunuza sıkmışsınız.Saygılarımla.
iclalaras

10 yıl önce
sitenize üye oldum fakat yazan alımınız yokmuş yazar alımı olunca bende yazarlarınıza katılabılırmıyım
nazilet

10 yıl önce
Kredi 2.5
fiskos

10 yıl önce
Merhabalar ben Kadir GUVEN. Yazarlik kaydi kapali oldugu bildirilmis fakat ben bunun uzerine de yazarlik talebinde bulunmaktayim. Mantikli, eglenceli ve guzel makalelerim olacagini buradan yetkili kisilere duyurmak istiyorum. 
crayz girl

10 yıl önce
Tabi hakli bir karar almissiniz ama ben bu konuda bir usta olarak siteye yeni kayit oldum ve yazar olmak istiyorum lutfen dikkate alin
okuryazar

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Vatani görevim dolayısıyla bilhassa acemi birliğinde internet imkanı olmayınca burayada ulaşamadık. Bu yüzden benim gibi mağdur durumda olan varsa lütfen sağduyulu yaklaşım ile yazarlıklarını iade etmenizi dilerim.
Saygılarımla...
Eren Yücel

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Yazarlık başvurusu ne zaman açılacak acaba ?
Elis Mollaoglu

10 yıl önce
En kisa surede problemin ustunde durulup cozulecegini tum umitlerim ile umuyorum .
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Yazar alımını açacağz arkadaşlar
Eren Yücel

10 yıl önce
Ne zaman açıcaksınız ortalama bir süre verirseniz sevinirim.

Yanıt Yaz