HayalistYazar
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 7 |
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben bir blog yazarıyım. Ancak bloğum pek bilinen bir blog değil. Uzun süredir yazıyorum ancak bir türlü fark edilir bir blog olamadık. Site yazarları acaba nasıl ziyaretçi sayımı arttıracağımı ve nasıl reklam alacağım konusunda bana yardımcı olabilirler mi? Bloğum: http://bayvebayanyazar.blogspot.com.tr/ budur. Ziyaret edip bir kontrol edebilir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler. İyi veya kötü her yorum çok değerli.
|
tarantula
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 49 |
|
HayalistYazar
|
antiquegirl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
HayalistYazar
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
Siteniz Genel Bilgi Sitesi... Yani tek kategoriye odaklı bir site değil. Sağlık-eğitim-teknoloji aklınıza ne gelirse yazıyorsunuz. Dolayısıyla üzerinde çalışacak bir anahtar kelimeniz yok gibi bir şey. Zaten olsaydı da bu alan adı ile iyi olmazdı. Her neyse. Konu başlıklarınız arama odaklı değil gibi görünüyor. Genel bilgi sitelerinin başlıkları (hele ki sosyal medya kullanmayacağım diyorsanız) arama odaklı olmalıdır. İnsanların yaklaşık %90 gibi büyük bölümü gireceği sitelere Google gibi arama motorlarından aramalar yaparak giriyor. Örneğin şu yazınızı ele alalım: http://bayvebayanyazar.blogspot.com.tr/2016/05/tirnaklar-neden-uzar-hic-dusundunuz-mu.html İnsanlar ''Tırnaklar neden uzar hiç düşündünüz mü'' yazmaz Google'a. ''Tırnaklar neden uzar'' yazabilir. ''Tırnaklar nasıl uzar'' yazabilir. ''Tırnaklar neden oluşur'' yazabilir. Siz Google ile hit çekmek zorundasınız. Bu yüzden şansınızı artırmak için başlığınız ''Tırnaklar neden uzar ve oluşur, nasıl uzar?'' olmalıdır ve içeriğinizi de başlıktakileri yanıtlayıcı şekilde olmalıdır. Yine aynı yazınız üzerinden gidersek başlığınıza ait makaledeki kelime sayısı çok çok az. Bu yazıyı yazarak resmen vakit kaybetmişsiniz. Size bu yazı hit kazandırmaz. Hem Google yok, hem sosyal medya yok. Kimse bu yazıyı bulamaz. Bu başlık üzerinden en azından 400 kelimelik bir makale yazıp, bu yazıda gerekli ve yeterli miktarda tırnaklar neden uzar, tırnaklar neden oluşur, tırnaklar nasıl uzar anahtar kelimelerini geçirseydiniz Google ile bu yazınıza hit çekebilirdiniz. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. İyi çalışmalar.
|
HayalistYazar