Sitedeki durgunluk
hayalss

Konu Sayısı: 11
Sitedeki durgunluk
10 yıl önce
Son günlerde makale alım-satımlarında genel bir durgunluk gözlemliyorum.Benimle aynı fikirde olanlar var mı?
Bu mesaj Cekocu tarafından 09.04.2015 19:45:45 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar, böyle bir durgunluk bizim gözlemlediğimiz kadarıyla da doğrudur ancak bunun en büyük etkenlerinden biri veri tabanının taşınırken sitenin tepki süresindeki yaşanan yavaşlamaydı diye düşünüyoruz.

Günlük 8000-9000 görüntülenmesinden 3000-4000'e düştük. Şahsen kendim sayfalar arasında gezmek için beklemekten bıkıyordum.

Ancak şu anda taşıma işlemleri tamamlandı ve eski hızımıza geri dönmüş bulunuyoruz. Yakın bir süre içerisinde yeniden hareketlenme başlayacaktır diye düşünüyoruz.
cihatkale

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Cekocu foruma bakarsan bende bunu yazdım ve aldığım tepkilere kıyamet gibi ve editörden uyarı aldım. Tavsiyem bu konuları dile getirme.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Cihat Bey aldığınız uyarı bir üyemize özel mesaj yolu ile rahatsızlık vermekten ötürüdür. 
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Zaman zaman durgunluk olur , bir anda işler hızlanır.Hayatta böyle değil midir.Var olan bir gerçek şu ki, İYİ MAKALE'nin kalitesini fazlasıyla ispatlamış olması.Karşılaştığımız sorunlara anında yanıt veren ,bir öğretmen hassasiyetiyle konulara açıklık getiren ,kaliteli insanların yönettiği her halinden belli olan bir ortam burası.Umarım İYİ MAKALE çok daha güzel mecralara yeklen açar.
hayalss

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Elbette ki durgunluklar çok doğal.Ben sadece fikir alışverişinde bulunmak istediğim için yazdım.Zaten editörümüz de bir açıklama yaptı ve yeni bir düzenlemeyle birlikte bu site ve bizler umarım daha iyi yerlere geleceğiz diye düşünüyorum...
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
fikirlerinize katılıyorum cekocu
cihatkale

10 yıl önce
Sayın editör özel mesajlara karışmaya hakkınız varmı?
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Cihat Bey eğer bir aile bireyimiz bize kendisine gönderilen mesajlardan dolayı rahatsız olduğunu bildirirse bu sorunun çözülmesi için elimizden geleni yaparız. Aynı şekilde başka bir üyemiz sizi rahatsız etseydi de gerekli protokol uygulanacaktı.

Sizce, sizin başka bir kişiyi küçümseyici bir üslup ile agresif tavırlar ile konuşma hakkınız bulunuyor mu?

Konu amacından sapmaması için aklınıza takılan bir başka sual olursa lütfen üst kısımdaki "destek" kısmından bizimle iletişime geçiniz.
cihatkale

10 yıl önce
Kimsenin benim düşüncelerimi yargılama hakkı da yok değilmi, site için önerimi dile getirirken benim mesajlarıma karşılık olarak laf sokma çabalarını uyarı verirken dikkate almadınız sanırım.
Yanıt Yaz