Sitem 650 hitle 96,50 lira kazandı bu normal mi?
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
Sitem 650 hitle 96,50 lira kazandı bu normal mi?
8 yıl önce
Arkadaşlar sitem 15 bin hitle 70 lira kazanırken bugün yalnızca 650 hiti var ve adsense kazancı 96 lira 50 kr görünüyor. Sizce bu normal mi yoksa bir karışıklık mı var acaba?
google

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Muhtemelen yabancı ülkede bir konu üzerine araştırma yapan bir kişi daha sonra sitenize girmiştir ve ilgisini çeken ilgi alanındaki bir reklama tıklamıştır o tıkladığı reklamında tbm si yüksek olabilir bundan dolayı bugünkü kazancınız geçmişe göre iyi düzeydedir. Umarım her zaman artan kazanca sahip olursunuz :)
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
8 yıl önce
İşin ilginç tarafı sadece 19 tıklama var ve şu an gelir 100 lirayı geçti. Yalnız sayfa bgbg'si 103 lira görünüyor... anlamadım hala bir yanlışlık olduğu kanısındayım :)
google

8 yıl önce
Geçendede bir forumda böyle bir konu dikkatimi çekmişti sonra baktım ki google o parayı geri almış umarım sizdede öyle olmaz :) Siz spama yönelik birşeyler yapmadığınız sürece politikaları ihlal etmediğiniz sürece gönlünüz rahat olsun.Tabi Meraklanmamak elde değil bgbg'si 103 lira şaka gibi ama konuyu takipteyim bakalım ne olacak hayırlısı:)
moon22

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Acemi bir reklam verene denk gelmişsinizdir. :)
swilen

8 yıl önce
15 bin hitle 70 tl çok iyi bir rakam. Ben 17 - 20 bin hitle 70 tl nin çok altındayım. Bir de merak ettim sitenizi öğrenebilir miyim? Benim sitem www.saglikloji.com
Yanıt Yaz