Sitemin hitini nasıl arttırabilirim?
jades11

Konu Sayısı: 2
Sitemin hitini nasıl arttırabilirim?
10 yıl önce
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir site açtım.Şuan tam olarak bir aylık siteye sahibim. Ama ziyaretçilerim fazla olmuyor.SEO ayarlarını yaptım . biraz olsada ziyaretçi geliyor ama ben sitemin hitini artırarak sitemden para kazanmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
1 ay kısa bir süre hergün lcerik gir ve biraz bekle.
emretoktas

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Özgün içeriğin yanında link çalışmasına da başlamanı öneririm. Backlink'in değeri en az özgün makalenin değeri kadardır.
elyesaayse

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
peki para kazanmak için sayıca kaç kişinin girmesi gerekir ve ortalama olarak bu iş bana ne kadar kzandırır
elyesaayse

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
sitemin ismi suslumerdiven.com bir göz atarak sitede sizce neler eksik rica etsem bakabilir misiniz.

sametbye

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
bir gün çok içerik girip diğer günlerde boşluklar vermek yerine her gün belirleyeceğin saatte içerik yayını yapabilirsin. yanlış görmediysem 3 temmuzda 10 küsür içerik girmişsin 4 ünde 1 tane 5. ve 6. içerik yok bunun yerine içerikleri zamanlayarak yayınla ve hep aynı saatte yayınla
Örnek:içerikleri zamanla ile zamanlayarak  ayın 3 ündeki içerikleri ayın üçü için saat 11 e saat 3 e ve saat 7 de yayınla geriye kalanları ayın 4 ünde yine aynı saatte ayın 5. yine aynı saatte ... yayınla 
ve bence birden bire bir gün içinde ayın üçünde yaptığın gibi çok fazla içerik yayınlama mümkünse minimum 3 maksimum 5-6 taneyi geçme  
Yanıt Yaz