onayyt
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 16 |
Değerli arkadaşlar, sizlere de sormak istiyorum, siz olsanız ücret ödediğiniz bu makaleyi, bu şekilde sitenizde yayınlarmısınız. Ücret iadesi talep ettim sıkıntı yok, iyimakale.com bu tür isteklerde iade yapıyorlar. Ama kafama takılan acaba ben mi çok seçiciyim, yazıları çok mu inceliyorum acaba? yorumlarınıza ihtiyacım var.
Aldığım makale: http://prnt.sc/e7x7hr Hazır makale kategorisinde satın alındı. özel sipariş değildir. |
OzanOnur19
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Yazıyı tamamen okudum. Görsellik olarak vasatın altında. Başlık, alt başlık, yazı düzeni gibi bir makalede olması gereken basit kurallara bile yer verilmemiş.
Görsellik dışında anlam bütünlüğü ve anlatılmak istenen okuyucuya verilememiş. Yazı sanki 5-6 siteden cümlelerin alınıp, kelimelerin değiştirilerek yazıldığı bir karmaşık bir metin olmuş. Kısacası ben sitede yayınlamayı bir kenara bırakın, bu yazıyı ilk gördüğüm an okumaktan vazgeçerim. Yazıyı sonuna kadar okuduğumda aklımda bir cümlenin bile kalmadığının farkına vardım. O derece berbat, zaman kaybı bir yazı. Geçmiş olsun, umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamazsınız. |
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
Ted1905
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
onayyt
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 16 |
|
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
Bu arada herşeyi kabul ediyorum makalem hakkında fakat kelimeleri çoğaltmak için hastalıkla=hastalık ile Vs.şeklinde kullanmam. Ünlü düşmesi gibi Türkçe nin değişmesine sebep olan etkenleri kullannam. Örneğin; sizinle değil "siz ile" dir doğrusu. Yeri geldiğinde istenilen kelime sayısından 100 kelime fazla yazmışlığım vardır. Doğaçlama gelişen bir durum. Şuan gayet profesyonel bir yazar olduğumu düşünüyorum. Fakat hala ünlü düşmesine karşıyım.
|