Sizce nasıl olur
dunyanıngizemleri

Konu Sayısı: 3
Sizce nasıl olur
8 yıl önce
Iyi makalede daha önce de bahsedildiği gibi puanlama sistemi olsa çok güzel olur. Birde Hocam varmı yok mu bilmiyorum ama sitenizij güzel ve kullanışlı mobil uygulaması olsa çok güzel olur. Ek olarakta makale teslim ederken makaleleri paragraf halinde gönderdiğimiz halde müşterilerimize düz metin olarak gidiyor buna da bir çözüm bulunsa çözümü varsa da soylermisinyz. Önerim budur
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, puanlama sistemi üzerinde çalışmaya başladığımız bir projedir ancak bunun teknik alt yapısının oluşturulması zaman alacaktır. Platform mobil uyumludur ve paragraf sorunu bulunmamaktadır. Tarayıcınız ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz, hali hazırda birçok makale biçem açısından düzgün bir şekilde yüklenebilinmektedir.
dunyanıngizemleri

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Hocam mobil uygulama yapsanız daha güzel olmaktadır. Örnek facebookta  moıbil uyumlu ama enm çok kullanılan ise  mobil uygulamasıdır. Mobil uygulama daha iyi olur  benden tavsiye
Arşivci

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Cep telefonunuzda makale yazmak içinse tarayıcınızdan siteyi açtığınızda sağ üstte üç nokta var. Orayı  tıklayıp masaüstü sitesi isteyi işaretlerseniz, makale için gereken işaretler çıkıyor üzerinde. Onu işaretlemeden makale yazarsanız, hem paragraflar kalkıyor, hem de renksiz dümdüz bir yazı oluyor.
  Bugün birşeyi daha farkettim. Tabletimde yolladığım makaleyi düzenleyemiyorum, ama android telefonumda düzenleme özelliği var.Yine aynı özelliği etkinleştirince tabii.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Makalenizi word dosyası şeklinde makale metnine yapıştırdığınızda bu sorunu yaşamazsınız.
Yanıt Yaz