dunyanıngizemleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
Iyi makalede daha önce de bahsedildiği gibi puanlama sistemi olsa çok güzel olur. Birde Hocam varmı yok mu bilmiyorum ama sitenizij güzel ve kullanışlı mobil uygulaması olsa çok güzel olur. Ek olarakta makale teslim ederken makaleleri paragraf halinde gönderdiğimiz halde müşterilerimize düz metin olarak gidiyor buna da bir çözüm bulunsa çözümü varsa da soylermisinyz. Önerim budur
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar, puanlama sistemi üzerinde çalışmaya başladığımız bir projedir ancak bunun teknik alt yapısının oluşturulması zaman alacaktır. Platform mobil uyumludur ve paragraf sorunu bulunmamaktadır. Tarayıcınız ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz, hali hazırda birçok makale biçem açısından düzgün bir şekilde yüklenebilinmektedir.
|
dunyanıngizemleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
|
Arşivci
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 29 |
Cep telefonunuzda makale yazmak içinse tarayıcınızdan siteyi açtığınızda sağ üstte üç nokta var. Orayı tıklayıp masaüstü sitesi isteyi işaretlerseniz, makale için gereken işaretler çıkıyor üzerinde. Onu işaretlemeden makale yazarsanız, hem paragraflar kalkıyor, hem de renksiz dümdüz bir yazı oluyor.
Bugün birşeyi daha farkettim. Tabletimde yolladığım makaleyi düzenleyemiyorum, ama android telefonumda düzenleme özelliği var.Yine aynı özelliği etkinleştirince tabii. |
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |