SİZCE?
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
SİZCE?
10 yıl önce
sizcede bugün site çok sakin değilmi??
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Bayramda biraz sakin geçti bizlerde pek online olamadık  ama eylül ayında alım satım trafiği tavan yapacak bizce.
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Lütfen bekleyin yakında çok kaliteli hazır makalelerle yeniden makale satmaya devam edecem. Bayramın bir hafta öncesinden bu yana çeşitli sebeplerle makale yazmaya biraz ara verdim bu akşamdan itibaren tekrar başlıyorum...
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
Bize durgunluk gibi geliyor ama aslında durgunluk değil bu bence. Sanırım böyle gelmesinin nedeni yazar sayısı çok hızlı artarken, aynı hızın alıcı sayısında olmaması. Umarız alıcı sayısı da artar.
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Bayram haftası gayet normal bence. Sonuçta yazarlar da alıcılar da günlük haber sitesi içeriği oluşturmuyor ki günlük trafik yoğun olsun. Yazılanların, satılanların çoğu (başlıklarından, açıklamalarından, etiketlerinden anladığım kadarıyla) uzun vadede güncelliğini koruyacak yazılar. O yüzden 1 hafta önce-sonra çok da fark etmez.

Mlkmhmt

10 yıl önce
ne bileyim ben ilk defa bu kadar sakin ve durgun gördüm siteyi. Garip geldi:) bayram dusuncesi aklimdan tamamen cikmis. Onu hesaba katmadim:)
Mlkmhmt

10 yıl önce
olabilir hayalci arkadasim:) ama yazar olarak uye olanlarin cogu vazgeciyor bence yazmaktan cunku amac sadece para oluyor bazen. ileride satin alan kisiler artacak yazar olarakta sadece dikis tutturabilenler kalacak sitede denge saglanacak bu sekilde, benim fikrimce.Simdilik sadece site taninma asamasinda oldugu icin boyle
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
@Mlkmhmt haklısın.. Aslında yazar / alıcı oranının düşük olması normal. Sonuçta herkes yazar olarak kayıt oluyor. Sitenin güzel yönü bu bence. Güzel olmasının nedeni sadece para kazanmamız değil; aynı zamanda her yazar zamanla bir potansiyel alıcı aslında burada :) Çünkü blogla başlayan merak zamanla siteye evriliyor. Bu yüzden zamanla alıcı sayısı bence de artar.
Mlkmhmt

10 yıl önce
aynen oyle iste bakalim herkesin kismeti:)
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Aslında bayram iyi geldi denebilir. İnsanın nasıl bedeni yoruluyorsa zihni de yoruluyor.  Zİhin dinlenmiş olmalı ki daha üretken olabilsin.
Bayram tatili biraz durgunluk yaratsa da bundan sonrasının daha canlı ve verimli olacağına inanıyorum.
Yanıt Yaz