Sürekli çalışacak yazarlar aranıyor
rtaytug

Konu Sayısı: 11
Sürekli çalışacak yazarlar aranıyor
9 yıl önce
Aşağıdaki şartlarda sürekli çalışacak arkadaşlar aranıyor. Belirttiğimiz şartları taşıyan ve işine özen gösteren/tutarlı arkadaşlarla uzun vadeli çalışmak istiyoruz. İşleyişimiz aşağıdaki gibidir. Kabul eden arkadaşlarla başlangıçta deneme amaçlı ücretli olarak başlayıp uygun görülürse sürekli çalışılacaktır.
İşleyiş;
1- Verdiğimiz konuda istediğimiz şartlarda makale yazılacak. Makale ücreti iyimakaleden ödenecek.
2- Makale sitelerimizde yayınlandıktan sonra yazarın Wordpress blogu varsa ve bu makaleyi oradan paylaşırsa + 0,40 Krş kazanacak.
3- Makalenin linkini Twitter hesabından paylaşırsa + 0,25 Krş kazanacak.
4- Makalenin linkini Facebook hesabından paylaşırsa + 0,25 Krş kazanacak.
5- Makaleyi Plurk hesabından paylaşırsa + 0,25 Krş kazanacak.
6- Makaleyi Google Plus hesabından paylaşırsa + 0,40 Krş kazanacak.
7- Makaleyi Blogspot üzerinden paylaşırsa + 0,40 Krş kazanacak.
8- Makaledeki resmi pinterest blogunda paylaşırsa + 0,20 krş kazanacak.
9- Makaleyi Google bookmark ederse + 0,10 krş kazanacak.

Yani tüm tüm sosyal medya hesaplarınız mevcutsa ve paylaşımları da yaparsanız çalışma başı ortalama 4-7 TL arası bir kazanç elde edeceksiniz. Makale ücretleri iyi makale üzerinden haftalık ödenecek. Makale dışı paylaşım ücretleri haftalık olarak paypal hesaplarınıza yatırılacak.

- Sosyal medya hesaplarınız güçlüyse iş alımınız daha sık olacaktır.
- işinize özen gösterirseniz farklı iş imkanlarımızdan da zaman içinde faydalanacaksınız.

Dönüşleri özel mesaj olarak yaparsanız memnun olurum.

Bu mesaj rtaytug tarafından 16.12.2015 11:48:32 tarihinde değiştirildi.
tufan659

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
detaylı bilgi verebilirmisiniz wtf6591@gmail.com üstünden site bilgileri vs
rtaytug

9 yıl önce
Merhaba,
bu tek bir sitelik bir iş değil. Belki onlarca veya yüzlerce sitelik sürekli bir iş. Sabit bir site yok. Biz yazı ihtiyacımız olduğunda size konuyu vereceğiz. Siz yazıyı hazırlayıp bize teslim ettikten sonra sahip olduğunuz sosyal medya hesaplarından paylaşacaksınız. Ödemenizi alacaksınız. Sabit bir konu da yok. Bazen tatil olur, bazen çocuk-bebek, inşaat, otomobil. 
tufan659

9 yıl önce
tamam hocam yalnız benim twitter ve facebook hesabım var isterseniz diğer hesaplardanda açayım hatta başka yerlerdede yayınlayabiliriz şuan yapım aşamasında olan saglikozel  ve webdesaglik.com olmak üzere 2 tanede sitem vvar siz gerekli bilgileri yollayın yeter skype adresim eczanetufan@hotmail.com telefon 05342222321
rtaytug

9 yıl önce
Arkadaşlar, özel mesaj atarken sosyal medya hesaplarınızı da benimle paylaşırsanız memnun olurum. 
sema59

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
birlikte çalışabiliriz...konseptinizi detaylı olarak açıklarsanız sevinirim..
tufan659

9 yıl önce
hocam şimdi ben sağlık meslek son sınıf öğrenciyim çok fazla sosyal medyada duramıyorum ama makalem iyidir.Ayrıca sosyal medya üzerinden paylaşım yapılması ve çok miktarda makale isterseniz (iş hacmi dediğiniz 1000 kelimeden fazla) belli forumlarda sosyal medya hesaplarında paylaşmak benim için zor değil.Yukarıdaki sistem doğrultusunda çalışmayı sürdürmek istiyorsanız çok kolay şekilde aktif hesaplarda paylaşımlar yaparım ama anlaşmamız,konuşmamız lazım o yüzden skype,telefon,email verdim.
Sansli17

9 yıl önce
Bende çalışmak isterim
babel

9 yıl önce
ltf iletişime geçiniz hayat.birsahnedir@hotmail.com
emine2014

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Gerçek anlamda güzel ve kazançlı bir platform olarak gözüküyor bende düzenli olarak yazabilirim
Yanıt Yaz