Sürekli Makale Yazarı Arıyorum
trmakale

Konu Sayısı: 1
Sürekli Makale Yazarı Arıyorum
10 yıl önce
Herkese merhaba,
Güzellik, bakım, alternatif tedavi yöntemleri, hastalıklar, saç, beslenme, püf noktaları, kilo verme başlıklarında düzenli olarak makale yazabilecek bir yazar (veya 2) arıyorum. Makaleler 400-700 kelime arasında olacak. İngilizcesi olanlar önceliklidir çünkü Türkçe kaynak sayısı az olduğu için artık Türkçe kaynaklardan hazırlanan makaleler birbirine benzemeye başladı. Ben size makale başlığını, kaynakları (ingilizce), ayrıca yazının içindeki alt başlıkları vereceğim siz o kaynaklardan başlıklara göre makale oluşturacaksınız. İngilizce okuyup anlamakta problem yaşamıyorsanız ve akıcı bir yazım stiliniz varsa zorlanmayacağınızı düşünüyorum.

Makalenin akıcı olması benim için önemli. SEO uyumlu olmasına önem vermiyorum. Anahtar kelime yoğunluğu sağlamak için tekrar eden kelimelere gerek yok. Sadece verilen başlıkta gerçekten bilgi veren ve okuyanın işine yarayacak başı sonu belli makaleler tercih ediyorum. 

Tekliflerinizi özel mesajdan veya buradan iletebilirsiniz. Profilinde makale örneği bulunan arkadaşlar önceliklidir.

Hepinize kolay gelsin

trmakale

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Bir yazar arkadaşla anlaştık. Makale sayısı artarsa tekrar yeni bir forum konusu açacağım. İlginize teşekkürler.
stajerogrenci

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benimlede irtibata gecebılırsınız bu konularda arastırmalarım ve guzellik ve bakım için dogal yontemler hakkında bılgılerım var.
eko01

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
ben yazabilirim benimle konuşun anlaşalım ben bu konularda seviyorum

Yanıt Yaz