Sürekli Olarak Çalışacak Yazar Arkadaşlar Aranıyor
nuranguney

Konu Sayısı: 1
Sürekli Olarak Çalışacak Yazar Arkadaşlar Aranıyor
10 yıl önce
Şahıs emek sömürüsü fiyatlar ile çalışmayı talep ettiğinden ötürü sistemden uzaklaştırılmıştır. Kendisiyle eş zamanlı girilen çeşitli hesaplarda tespit edilmiş ve bu hesaplarda sistemden uzaklaştırılmıştır.

İyiMakale.

Bu mesaj iyimakale tarafından 11.04.2015 09:54:19 tarihinde değiştirildi.
melizayavru

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Bu işe talibim. Dediğiniz niteliklere uygun olduğumu düşünüyorum. Yalnız herhangi bir mail adresi yazmamışsınız. Bir de biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim? 
Teşekkürler
tgbrsln

10 yıl önce
Beklediğiniz kriterlerde günümün gereken kısmını bu iş için ayırabilirim.Çalışmak isterim
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Merhaba.Mail adresi paylaşırsanız iletişime geçmek isterim.
yurtseven38

10 yıl önce
10 binlerce makale yazmış bie yazarım daha hiç şikayet almadım dilerseniz önce makale sonra ödeme şeklinde çalışabiliriz. Beğenmediğiniz makaleye ödeme almam. örnek bir makale isterseniz değerlendirme yapmanız da daha kolay olur.
gamze

10 yıl önce
Bu konuda ki hassasiyetinden  dolayı iyimakale yönetimini  tebrik ederim. Bu tür insanların bu sektörde bulunmaları dahi utanç verici.
banu

10 yıl önce
Kesinlikle İyi Makale ekibine teşekkürler. Bende mail üzerinden iletişime geçmiştim. Buraya da bu emek sömürüsü yazmak üzereydim ki ekibin çoktan kişiyi uzaklaştırdığını gördüm.
yurtseven38

10 yıl önce
 Uyarınız için teşekkür ederim. Ben zaten çalışamayacağımı onlara söylemiştim, ilginiz için teşekkürler

ozgyksl

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Bu tür çalışmaların mutlaka sizin aracılığınızla yapılması gerekir bence. Hiç tanımadığımız kişiler, ödeme konusunda da güvenmek çok zor. Hassasiyetiniz için teşekkürler.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
İyi ki varsın, iyi ki bu kadar hassassın iyi makale.

Yanıt Yaz