Sürekli sipariş vereceğim kaliteli yazarlarla www.iyimakale.com da sipariş üzerine çalışacağım.
Murtaza

Konu Sayısı: 9
Sürekli sipariş vereceğim kaliteli yazarlarla www.iyimakale.com da sipariş üzerine çalışacağım.
9 yıl önce
Konu iptal edilmiştir

Bu mesaj Murtaza tarafından 16.11.2015 19:50:35 tarihinde değiştirildi.
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
9 yıl önce
90 kuruş yani yazarın eline 75 kr. geçecek.. hangi kaliteli yazar bu kadar ucuza çalışır acaba çok merak ettim doğrusu ve kendimi yazmaktan alıkoyamadım! Üstelik bir sürü de isteğiniz var. Sanırım "ne ka ekmek o ka köfte" deyimini hiç duymamışsınız! Bu kadar da olmaz!
Murtaza

9 yıl önce
Kuyruksuzkedi hanım. Öncelikle şunu belirteyim belki siz 90 kuruşa yazmıyorsunuz ama bu sitede 90 kuruştan siparişlere teklif veren çok yazar var. Bu site sadece 1 tl ye yazanların sitesi değil taban fiyatın 90 kuruş olarak belirlenmesi bunu gösteriyor. Ayrıca ekmeğe göre köfte verenler hep buldukları kadar köfte yediler. İstenilen format özgün ve SEO uyumlu makale yazıyorum diyen ve teslimat için sorumluluk sahibi olan yazarların kabul edeceği formattır. Şayet bunlar yazara zor geliyorsa zaten ne imla denetimden ne özgünlükten geçiriyordur, nede SEO uyumlu anahtar kullanarak makale yazıyordur. Ben günlük 50.000 kelime makale dağıtıyorum ve iyimakale üzerinden benimle çalışacak insan sınırsız iş alacaktır. Bu nedenle bana 90 kuruş diye laf atıyorsanız 90 kuruşa sipariş alan ve yazdıran o kadar çok insan var ki onlara da aynı hassasiyeti gösterin. 
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
9 yıl önce
Siz 90 kuruşa yazıyor musunuz acaba çok merak ettim?
Murtaza

9 yıl önce
Ben 90 kuruşa yazdırıyorum ve 1 tl ye satıyorum. 10 kuruş için emin olsun gece sabaha kadar pc başında nöbet tutarak bu müşteri portföyünü oluşturdum. 1 tl ye sattığım makaleyi 90 kuruşa yazdırıyorsam bu emek  sömürüsü değil karşılıklı menfaat ilişkisidir. Ben zamanında 70 kuruşa bile makale yazdım. Merakınızı gidermek için yazdım bunu da.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Kolay gelsin Murtaza Bey, 
Öncelikle sabrınızı ve çabanızı takdir ettiğimi belirtmek istiyorum. Makale alım-satım işleri gerçekten büyük emek ve sabır isteyen işler ve siz belli bir süredir bu işlerde yılmadan çabalıyorsunuz. İstekleriniz zaten normal bir makale de olması gereken özellikler, fiyata gelince konusu açıldığı için söylüyorum bence gayet de uygun...
 Hem bir web makalesi yazarı, hem de site sahibi olarak belirtmek isterim ki aşırı esnek ve serbest bir piyasadayız. Kimi sadece para kazanma amaçlı bu işi yaparken kimi arkadaşımız ise para konusunu en son aşamaya bırakıp sevdiği iş olduğu için yapma çabasında. Kendimden örnek vereyim, şu an çalıştığım 2 yerden birinde 100 kelime 75 kuruş diğerinde ise 100 kelime 4 TL ye çalışıyorum. Yaptığım iş görünürde aynı ama daha az ücret aldığım yer ile daha rahat ve daha severek çalışıyorum ve benzer şekilde olursa yine aynı fiyat üzerinden çalışmaya devam ederim. Ayrıca toplu alım-satımlarda ticaretin kurallarından biri olarak görülen indirim payının da var olduğunu belirtmek isterim.
Mutlu ve huzurlu günler...

Murtaza

9 yıl önce
Tamerk okçu bey söz konusu olan benim sattığım fiyat değil benim yazara ödediğim fiyattır. Kiminin işine gelir yazar kiminede fiyat  az gelir yazmaz. Yasemin hanım iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.
asmunikal

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
merhaba bende yazabilirim. 
Yanıt Yaz