sürekli yazar aranıyor
dtufuk

Konu Sayısı: 3
sürekli yazar aranıyor
10 yıl önce
herkese mrb arkadaşlar. günlük ortalama 10 15 bin arasında hitimiz olan sitemiz için sürekli gündeme özel insanların aradığı haber üretecek arkadaslar arıyoruz. konularımız şunlar meb , kpss, sgk, işe alımlar , atamalar , sınavlar , ne zaman kadro verilecek vs..yani hedef kitlemiz kamu üzerine.haber ve yazı sınırımız yoktur. 100 kelime en az 1 tl dir.okunma sayısına çektiği hite bağlı olarak da prim veririz ekstradan.şu an zaten 4 aktif editör vardır fakat bize haber üretecek yazar ihtiyacı daha çoktur.ödeme nasıl isterseniz oyle yapılır asla sorun olmaz. deneyimli yazarları bekliyoruz.şimdiden çok teşekkürler.
selcukmsg

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Detaylar için size ayrıyetten ulaşbileceğimiz bi mail adresi var mı ? Sorularım var ve sizinle çalışmak istiyorum. Cevabınızı bekliyorum
dtufuk

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
tabiki  skype   adresim  :  memures.com
email   :  dtufuk@hotmail.com

mukaddesstk

10 yıl önce
Sizinle çalışmak isterim.
hayralamet

10 yıl önce
Meb'te Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim Mümkünse sizinle çalışabiliriz.
Melis

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
4 yıllık makale yazarlığı deneyimim var istediğiniz konuda rahatlıkla makale yazabilirim. Skype cyberr1270
buuse9

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Merhaba.. Ben de çalışabilirim sizinle.
YILMAZ63

10 yıl önce
Konuyla ilğili bana ulaşabilirsiniz
Heliades

10 yıl önce
Ben de çalışmak isterim anladığı kadarıyla  haber metinleri daha çok işinize yarayacak. Hem aylık bir gazetede hem de bir sanal gazetede çalıştım. Sizinle çalışma isterim
Edanacik

10 yıl önce
Ben de yazabilirim . Hafta da 3 gun mesela  .
Yanıt Yaz