Taban Fiyat Güncellemesi Hk.
nghnkrts

Konu Sayısı: 0
2 yıl önce
4 TL
ozturkhan

2 yıl önce
Öncelikle sizin aldığınız pay kesinlikle biraz düşürülmelidir. % 25 oldukça yüksek bir rakamdır. Taban fiyat 5 lira olmalı ve sizde %15 gibi bir komisyon almalısınız ki dönemin şartları bunu gerektirir diye nacizane bir düşüncem var. Taban fiyatın yüksek olması zaten oranınız düşse bile sizin kazancınızı etkilemeyecektir. Ama biz yazanların ve bu uğurda çok zaman harcayan emekçilerin bir nebze de olsa hak ettiği ücretleri almasına olanak sağlayacaktır..
Htckys

2 yıl önce
Taban fiyat 100 kelime için en az 5 TL olmalıdır yaktığımız elektrige verdiğimiz emeğe değmiyor 2 3 TL yazanlar gerçekten inanamıyorum
Akrepp

Konu Sayısı: 4
2 yıl önce
Düşüncem 3-3.5 aralığıydı.Fakat artık bu miktara 1 ekmek alınmıyor ve komisyon oranı biraz yüksek. Müşterileri de düşünerek bu miktarın normal olduğunu düşünüyordum. Gelin görün ki anca kendimizi düşünecek kadar yaşayabiliyoruz. İnsaflı davranayım derken emeğimi heba ediyorum. En kötü ihtimalle 4 olmasını tavsiye ediyorum. Komisyon sonrası bize kalan yine belli zaten. Bir siparişe 5 TL fazla teklif versem kabul edilmiyor. Olacak şey değil. O halde acemi, süper, prof gibi yazar rütbelerine de gerek kalmıyor. Çünkü bunun ekmeğini yiyemiyoruz. 
Ztcdarkk

2 yıl önce
Böyle bir zamanda şu anki taban fiyat çok komik bir rakam açıkçası. Şu anki taban fiyatla birçok dinlenme tesisinde tuvalete bile giremeyiz. En az 4₺ olmalı.
Homeros

2 yıl önce
Yazarlarda kategori olmalı. Ancak teklif verirken deneyimli yazar 5tl teklif verirse kabul görmüyor. O zaman sipariş açan kişi, yazar kategorisi seçerek teklif girmeli. Her yazar kategorisine göre de alt limit olmalı. Mesela tecrübeli yazar isteyen bir sipariş açıldığını düşünelim. Alt limit 5tl. Teklif veren yazar alt limitin altında teklif girememeli. Yazar deneyimine göre ve yazım konusuna göre alt limit fiyat belirlenmeli.
Bu mesaj Homeros tarafından 19.06.2022 14:07:44 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yeni fikirler geldi aklıma.
escape098

2 yıl önce
2
dnzblg58

2 yıl önce
3 TL olmalıdır. 3 TL'nin üstü içeriklerin satılmalarını yavaşlatabilir. Ben satıcı değilim alıcıyım, fikrim yazarlara destek olmak açısından iyimakale'nin aldığı yüzde düşürülebilir. 
Daha güzel içerikleri teşvik etmek için her hafta top 10 yazarın taban fiyatı yükseltilebilir.
Ceylann68

2 yıl önce
2.00 TL
Abu2001

2 yıl önce
2 tl diyenler ne yaşıyor anlayamadım bir ekmek fiyati ne kadar olmuş verilen emeğin karşılığı 2 lira olmamalı evet alıcıları da düşünmek gerekirse 100 kelime fiyati 3 lira ile 3 buçuk lira arasında değişmeli 5 lira da çok fazla olur
Yanıt Yaz