Taban Fiyat Güncellemesi Hk.
ban

Konu Sayısı: 0
2 yıl önce
Sistem %25 komisyon aldığı için taban fiyatın 5 TL olması gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde bize 3,75 kalmış olacak. 
banualtay

Konu Sayısı: 2
2 yıl önce
En düşük 3,5 lira olmalı. Ayrıca para çekme limiti yeniden 50 lira olmalı. Artık herkesin sürekli nakite ihtiyacı oluyor.
muhendis_editor

2 yıl önce
Bence de taban fiyat  5 tl olmalıdır. Çünkü aslına bakılırsa 2.5 tlnin % 25 i kesildiği zaman bize pek bir miktar kalmıyor. Bunun haricinde 4 tl ye % 20 komisyon kesimi de bizler için uygun olur.
rana.aribas

2 yıl önce
4
rana.aribas

2 yıl önce
alt  limit bence de 50 TL olmalı
muhendis_editor

2 yıl önce
Şuan ki ekonomik durumu göz önünde bulunduracak olursak 4 tl ye % 20 komisyon, 5 tlye ise % 25 komisyon olması gerekiyor. 
gamze05

2 yıl önce
4 TL
Akrepp

Konu Sayısı: 4
2 yıl önce
Taban fiyat kesinlikle 3-3,5 olmalıdır. Daha fazlası müşteri için de sorun olacaktır. Siparişler düşer. Çünkü neticede aynı ekonomik sorunları onlar da yaşamakta.300 kelimelik bir makaleye 100 kelimesi 4 TL'den 12 TL, şuan için bana göre bile fazla. 5 diyenler olmuş. Bence abartmayalim. Keşke 10 diyebilsek oralar ayrı konu. Ama kesinlikle 3-3,5 en uygunu. Daha fazlası sisteme olan ilgiyi de azaltacaktır. müşteri potansiyeli eskisi gibi değil. Eski yoğunluk yok. Taban fiyatı daha fazla yükseldiğinde hiç kalmayabilir. Ayrıca yeni baslayan ya da henüz 1-2-3. Yıldız sahibi arkadaşlar zor iş alır. Kimse 100 kelimesine 4-5 lira verip de düşük yıldızı olan bir yazara siparis vermez. Şimdi bile siparişe teklif verirken 10 TL fazla teklif verdiğimde " bütçemiz o kadar yok, taban fiyattan teklif verin" diyorlar. Ben yine aynı kalitede iş yapacağım ama 10 lira fazla alamıyorum. Yeni başlayan bir yazarla aynı fiyata çalışıyorum. Fiyatı çok yükseltmeyin. Şu şartlarda kimsenin 1 lira fazla verecek durumu yok. 3-3,5 yeterlidir.
feri

2 yıl önce
 En az 4 TL olması gerekiyor. 
oguzsadikoglu

2 yıl önce
taban fiyat 10 tl olmalıdır. 2.5 tl nin artık hiç bir hükmü yoktur. 2.5tl için 3 cümle bile kurmaya değmez. İnsanların emeğine saygısı olsun herkesin
Yanıt Yaz