ban
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
banualtay
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 12 |
|
muhendis_editor
|
rana.aribas
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
rana.aribas
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
muhendis_editor
|
gamze05
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
Taban fiyat kesinlikle 3-3,5 olmalıdır. Daha fazlası müşteri için de sorun olacaktır. Siparişler düşer. Çünkü neticede aynı ekonomik sorunları onlar da yaşamakta.300 kelimelik bir makaleye 100 kelimesi 4 TL'den 12 TL, şuan için bana göre bile fazla. 5 diyenler olmuş. Bence abartmayalim. Keşke 10 diyebilsek oralar ayrı konu. Ama kesinlikle 3-3,5 en uygunu. Daha fazlası sisteme olan ilgiyi de azaltacaktır. müşteri potansiyeli eskisi gibi değil. Eski yoğunluk yok. Taban fiyatı daha fazla yükseldiğinde hiç kalmayabilir. Ayrıca yeni baslayan ya da henüz 1-2-3. Yıldız sahibi arkadaşlar zor iş alır. Kimse 100 kelimesine 4-5 lira verip de düşük yıldızı olan bir yazara siparis vermez. Şimdi bile siparişe teklif verirken 10 TL fazla teklif verdiğimde " bütçemiz o kadar yok, taban fiyattan teklif verin" diyorlar. Ben yine aynı kalitede iş yapacağım ama 10 lira fazla alamıyorum. Yeni başlayan bir yazarla aynı fiyata çalışıyorum. Fiyatı çok yükseltmeyin. Şu şartlarda kimsenin 1 lira fazla verecek durumu yok. 3-3,5 yeterlidir.
|
feri
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
|
oguzsadikoglu
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |