iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Arkadaşlar merhaba,
Türkçe ve yabancı dil içeriklerde taban fiyat uygulamasında düzenlemeye gidilecektir. Özellikle yabancı dilde taban fiyat uygulaması yoktu onu da aktif edeceğiz. Diğer platformlar değişikliklerini yaptı bizler her zaman olduğu gibi sizlere sormadan bir değişiklik yapmak istemiyoruz. İngilizce taban fiyat, Türkçe taban fiyat ne olmalı? Bu konularda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar dilerim. |
capacino
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
OguzhanYazar
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
|
hayalss
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 51 |
|
EzgiCz
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
Türkçe içerikler için 100 kelimesi 1.5 lira olması makul. İngilizce içerikler için çoğu platform 100 kelimesi 4 ya da 5 liradan çalışıyor. Burada da en düşük 4 ya da 4.5 lira olmalı diye düşünüyorum. İngilizce bir içerik yazmak haliyle daha çok enerji, odaklanma ve vakit istiyor...
Bu mesaj EzgiCz tarafından 16.09.2018 14:58:14 tarihinde değiştirildi. |
neptün
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
Arkadaşlar 100 kelime için 1.50 dediğiniz zaman elimize geçecek para 1.26 TL Bu gerçekten emeğe haksızlıktır. Ben 2018 başından beri site dışına 100 kelime için 1.55 TL net alıyorum. 3 ay sonra da bunu arttıracağım. Bugünün aşırı enflasyonist ortamında biraz da ileriyi düşünerek daha makul bir taban fiyat konulmasını öneriyorum. Konulacak taban fiyat en az bir yıl sabit kalacak unutmayın.
|
toyamak
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
Ozanoka
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 11 |
|
_humeyraozturk
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |