_humeyraozturk
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
Önce analiz etmek,araştırmak,uygun alt başlıklar,yazım hatalarına dikkat etme,noktalama dikkat etme,anahtar kelime düzgün seçme,googlede en çok arananlara bakma ..vs Bir makale yazmak için ciddi anlamda emek veriliyor gerçekten kaliteli yazanlar için. Bu nedenle insanların bir süre sonra emeğinin karşılığını alamayıp, yazmayı bırakmaması için de 100 kelime 1.75 ideal
|
Alperen14
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 38 |
|
zeynepk
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
property
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
Ozanoka
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 11 |
|
OguzhanYazar
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
|
karamurat
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 41 |
İyileştirme yapmak şart. Bir daha uzun bir süre böyle bir konu gündeme gelmeyeceği için hem de olağanüstü bir iyileştirme çok şart:) Aslında alıcılardan beklerdim birkaç öneri yazılsın. Ayrıca hazır makale alımını teşvik edici yöntemler de kullanılabilir. Bu makale sirkülasyonu sağlar. Sipariş için 1,80 hazır makale için 1,65 gibi bir çözüm olabilir.
|
aylakmumya
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Arkadaşlar içerik taban fiyatında 1.75 veya 1,80 gibi fiyatlar bana göre imkansız. Bu iş sadece insanların içerik almamasını sağlar. Şahsım adına konuşursam elbette bu fiyatlar olsun isterim bence olması gerekiyor zaten fakat içerik taban fiyati birçok platformun hemen hemen ortak olarak belirlediği bir rakam oluyor. Bütün platformlarda(forumlar ve diğerleri) taban 1 lira olurken burada o fiyatları görmek bence imkansız fakat şöyle bir durum var; hazır makale fiyatlarını üyeler kendi belirleyebilir belirlenen fiyatlar aralığında mesela 1 ile 1.80 arasında belirler. Bu kişiye bağlı olabilir vs. Bana en mantıklı çözüm bu geldi açıkçası.
|
_humeyraozturk
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |