Taban Fiyat Uygulaması
_humeyraozturk

Konu Sayısı: 0
6 yıl önce
Önce analiz etmek,araştırmak,uygun alt başlıklar,yazım hatalarına dikkat etme,noktalama dikkat etme,anahtar kelime düzgün seçme,googlede en çok arananlara bakma ..vs Bir makale yazmak için ciddi anlamda emek veriliyor gerçekten kaliteli yazanlar için. Bu nedenle insanların bir süre sonra emeğinin karşılığını alamayıp, yazmayı bırakmaması için de 100 kelime 1.75 ideal
Alperen14

Konu Sayısı: 2
6 yıl önce
Bence 1.75 taban fiyat makuldür. Site komisyonu düşüldüğunde 1.47 net yazarin eline geciyor. İngilizce icin ise 5.00 TL uygun gibi, neti 4.20 ye geliyor.
zeynepk

6 yıl önce
Her bir makale için, bütün yazar arkadaşlarla çok fazla emek harcıyoruz ki en kaliteli yazıları yazabilelim. Bu sebeple Türkçe 100 kelime 1.75 gayet uygun diye düşünüyorum. İngilizce 100 kelime ise en az 4 lira olmalı. 
property

6 yıl önce
Bende Türkçe için 100 kelime 1,75 taban fiyatın makul olduğu fikrindeyim.Komisyon oranı da düşüldüğünde geriye kalan tutar işimize yarayacaktır. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
6 yıl önce
Benim önerim 100 kelime için 1.80 kredi olmalı. En azından elimizde 1.51 TL geçer. Yine hatırlatıyorum, kimbilir bir daha taban fiyat ne zaman iyileştirilecek. Uzun vadeli düşünmek zorundayız. Teşekkürler,
Ozanoka

6 yıl önce
Arkadaslar abilerim site komisyonu yuzde 16 ona gore yorum yazabilirsiniz :)
OguzhanYazar

6 yıl önce
Burada 1.50TL diyenlerin bir çoğu ve ben dahil, net olarak elimize geçmesini istediğimiz tutar. Yönetici buna göre kendi komisyonunu düşünerek 1.80TL olarak ayarlayacaktır.
karamurat

Konu Sayısı: 1
6 yıl önce
İyileştirme yapmak şart. Bir daha uzun bir süre böyle bir konu gündeme gelmeyeceği için hem de olağanüstü bir iyileştirme çok şart:) Aslında alıcılardan beklerdim birkaç öneri yazılsın. Ayrıca hazır makale alımını teşvik edici yöntemler de kullanılabilir. Bu makale sirkülasyonu sağlar. Sipariş için 1,80 hazır makale için 1,65 gibi bir çözüm olabilir.
aylakmumya

6 yıl önce
Arkadaşlar içerik taban fiyatında 1.75 veya 1,80 gibi fiyatlar bana göre imkansız. Bu iş sadece insanların içerik almamasını sağlar. Şahsım adına konuşursam elbette bu fiyatlar olsun isterim bence olması gerekiyor zaten fakat içerik taban fiyati birçok platformun hemen hemen ortak olarak belirlediği bir rakam oluyor. Bütün platformlarda(forumlar ve diğerleri) taban 1 lira olurken burada o fiyatları görmek bence imkansız fakat şöyle bir durum var; hazır makale fiyatlarını üyeler kendi belirleyebilir belirlenen fiyatlar aralığında mesela 1 ile 1.80 arasında belirler. Bu kişiye bağlı olabilir vs. Bana en mantıklı çözüm bu geldi açıkçası.

_humeyraozturk

6 yıl önce
Sonuçta web siteleri var olduğu sürece sürekli yayın yapmak gereklidir ve bu nedenle alım olacaktır bence hocam. Sonuçta sitelerden kazanılan paralar yanında bunlar bir şey değil ama ortak karar verilsin tabiki.
Yanıt Yaz