Tarih Konularında Farklı Yazılar Yazabilirim
hayalss

Konu Sayısı: 11
Tarih Konularında Farklı Yazılar Yazabilirim
10 yıl önce
5 yıldır metin ve makale yazarlığı yapıyorum.Pek çok farklı kategorideki yazı çalışmaları ve redaksiyon çalışmaları tecrübem mevcut olup,dilerseniz dünya veya osmanlı tarihinine ait,hukuk veya tıp tarihine ait şekilde değişik hikayeleri sizler için makale olarak yazabilirim....İlgilenenler özelden iletişime geçebilirler. 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Dünya Osmanlı yazıları zor bir kategori gerçekten, ben altından kalkamıyorum o alanın, mutlaka talep oluyor. Başarılar dilerim.
hayalss

10 yıl önce
Teşekkür ederim...Tarih kategorisine zaten mitolojik bir hikaye ekledim.Bu konuda referans olmasını istediğim bir makale çünkü...
SafakVakti

10 yıl önce
Evet, tarih ya da mitolojik öyküler, kahramanlar konularında son  zamanlarda bir hareketlenme var internette. Yönelmek için kaliteli ve ilgi çekici bir alan.
hayalss

10 yıl önce
Ben uzun zamandır bu kategoriyle ilgileniyordum ve hep araştırdığım bir alandı.Bu bilgilerimi de aslında paylaşmak istedim.Bu konuyla ilgili başka bir sitede de çalışmalarım var ve çok memnunum.
SafakVakti

10 yıl önce
Severek yazmak harika bir şey tabi bilgi sahibi olarak yazmak da öyle. Bol kazançlar, iyi çalışmalar.
hayalss

10 yıl önce
Teşekkürler,size de iyi çalışmalar....
Yanıt Yaz