Tecrübeli yazar arkadaşlara bir sorum var
nursina

Konu Sayısı: 1
Tecrübeli yazar arkadaşlara bir sorum var
8 yıl önce
Merhabalar, 
Öncelikle tecrübeli yazar arkadaşlar deneyimlerinden yola çıkarak yorum yazarsa çok memnun olurum.
Birkaç aydır makale yazarlığı yapıyorum. Ancak bir makaleyi yazmak oldukça fazla zamanımı alıyor. Örneğin, 500 kelimelik bir makaleyi yaklaşık 2 saat gibi bir sürede yazıyorum. Tabi konu hakkında araştırma yapmakta bu sürenin içinde.
Uzun süredir yazarlık yapan arkadaşlar sizce bu süre makul mü? yada 500 kelimelik bir makalenin en ideal yazılma süresi ne kadar olmalıdır? 

gold pen

8 yıl önce
Kendi adıma belirtmek isterim ki benim bir makaleyi yazmam bazen 1 günümü bazen yarım saatimi alabiliyor.Bu da yazılan makalenin konusuyla alakalı aslında. Konuyla ilgili yeteri kadar bilgin varsa bu makaleyi yazman kısa sürebilir. Ancak bilmediğin ya da çok bilgin olmayan bir konu söz konusuysa bu biraz zaman alabilir.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
8 yıl önce
Makalelerinizi satmaya başladıkça gelecek yorumlarda bu süreye değip değmediğini anlayabilirsiniz. Bana göre de 30-40 dakika arasında değişmeli eğer klavyede hızlı yazıyorsanız. Ama bazen 300 kelimelik 2 yazi, 500 kelimelik 1 adet yazıdan daha kısa sürüyor. Bunun nedeni de yazacağınız konular elbette.
nursina

8 yıl önce
Çok teşekkür ederim, yorumlarınız için arkadaşlar
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Benim için 500 kelimelik bir makale yazma süresi, 45 dakika-2 saat arasında değişiyor. Tabi bu süre makalenin konusuna, araştırılmasına, yorumlanmasına göre değişebilir. Anormal sayılmaz aslında söylediğiniz süre.
yabgu

Konu Sayısı: 8
8 yıl önce
Hızlı yazmaktansa yanlışsız yazın (bilgi açısından yanlışsız) . Burada çok kaliteli yazarlar var fakat bir o kadarda ne yazdığının dahi farkında olmayan paraya odaklanmış kişiler mevcut.
faruk54

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
yaklaşık olarak 3 yıldır bu işi yapıyorum şunu belirtmek isterim ki kesinlikle zaman bağlı kalma çünkü yanlış yazım ve aynı kelimeyi bir cümle de defalarca kullanma veya uzun ve soluksuz cümle kurma gibi problemler karşına çıkar.
Yanıt Yaz