Moordenaar7
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
İyi makale ailesini sevdim bana vermiş olduğu katlı gerçekten büyük, lakin ufak bir sıkıntım var. Teknoloji kategorisi biraz pasif kalıyor günümüzün gelişen teknoloji sanayisi oldukça fazla iken satın alabileceğim pek bir içerik yok olanlarda eski. Örnek vermek gerekirse cep telefonu, bilgisayar donanımı, yeni yedek parçalar, android uygulamalar, apple, apk, app ve yeni oyunlar hatta ve hatta oyun rünleri ve komboları hakkında makaleler de olabilir.
Not: 300 kelime den 500 kelimeye ve 500 kelime den 1000 kelimeye kadar ağırlık verirseniz daha çok mutlu olabilirim.
Hazır makale satın almayı seviyorum neden diyecek olursanız etiket, makale görselleri olan hatta ve hatta bazı siteler de makale özeti bile var. Bana soracak olursanız hazır makale satışı nasıl olmalı ?
- BAŞLIK
- İÇERİK
- GÖRSEL
- ALT BAŞLIK
- İÇERİK 2
EXTRA
- MAKALE ÖZETİ (ÖNEMLİ)
- ETİKET (TAG)
- MANŞET ANA SAYFA GÖRSELİ
Sizlere akıl vermek değil tabiki niyetim lakin bilinen satış teknikleri bu izlenimleri gösterir.
|
snr.expert
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
Kendimce teknoloji konusunu biraz riskli gibi görüyorum. Bu tabi ki hazır makale kısmında geçerli. Örnek verecek olursak 2 adet markanın telefonunu tanıtım olarak yazdım ancak ben bunları yükleyene kadar bu telefonların bir üst modeli piyasaya sürüldü. Yani alacak kişi neden eski bir sürümün tanıtımını yapsın kendi sitesinde. Teknoloji hergün üstüne koyarak gelişen bir sektör. Bu sebeple diğer yazarlarında teknoloji konusunda sipariş usulünü tercih ettiğini düşünüyorum.
|
Moordenaar7
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |