Temmuz İtibariyle Düzenli Olarak Yazacak Yazar Arıyorum
Gemen

Konu Sayısı: 2
Temmuz İtibariyle Düzenli Olarak Yazacak Yazar Arıyorum
7 yıl önce
Temmuz ayı itibariyle iyi makale üzerinden çalışabileceğim yazar arayışındayım. Siparişleri düzenli olarak buradan gireceğim. Planlamasını ona göre yapacak, gerçekten SEO uyumlu yazabilecek, zamanında teslim edebilecek kişiler tercihim. Referans makale talep edeceğim. Referans makale gönderemeyecek kişiler yazmazsa sevinirim çünkü sonradan sorun oluyor. Makaleler ciddi bir platformda kullanılacak. Bu sebeple referans makaledeki anlatım diliyle devam edilebilmesi gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj gönderebilir. Şimdiden teşekkürler
Sevilgulce

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Merhabalar. Ben talibim :)
Gemen

7 yıl önce
Sevilgulce özelden dönüş yaptım size.
boraland

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Konu nedir? Fiyat Nedir? Kelime sayısı nedir? Günlük teslim edilmesi gereken makale sayısı nedir? İşin sahibi siz misiniz yoksa komisyon mu alıyorsunuz? 
Bu mesaj boraland tarafından 17.06.2017 17:32:48 tarihinde değiştirildi.
Gemen

7 yıl önce
Konuları ben belirleyeceğim.
İşin sahibi benim.
Günlük teslim edilmesi gereken makaleyi de ben belirleyeceğim. 
Kelime sayısını da ben değişik şekillerde vereceğim. 
Başka sorunuz?
boraland

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Şimdi, konuları ben belirleyeceğim derseniz, atıyorum benden 1000 kelime nakliyecilik alanında yazmamı da isteyebilirsiniz, 150 kelimelik bir film özeti de isteyebilirsiniz. Ben bir makale yazacaksam bildiğim bir konu olmasına özen gösteriyorum, bilmiyorsam o konuda yazmıyorum. Konuların nelerden oluşacağını belirtmeniz bu yüzden önemli.
keskinnrabia

7 yıl önce
Merhabalar. Bende aradığınız şartları taşıdığımı düşünüyorum. Her konuda araştırma yapıp içerik oluşturabilirim. 
Yagmurca

7 yıl önce
Merhabalar bende talibim ^^ Belirlemiş olduğunuz şartlara uyduğumu düşünüyorum.
HEV1442

7 yıl önce
MERHABALAR BENDE DÜZENLİ OLARAK YAZAR OLABİLİRİM.
Gemen

7 yıl önce
Makale yazmak araştırma gerektirir diye düşünüyorum. Ben araştırmayı seven, her alanda yazabilecek birini arıyorum. Ilginiz için teşekkür ederim. Ilgilenenler özel mesaj yollarsa detaylı görüşelim.
Yanıt Yaz