Tesettür Giyimi Derinlemesine İnceleyen Yazılar Alınacaktır
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Tesettür Giyimi Derinlemesine İnceleyen Yazılar Alınacaktır
10 yıl önce
Merhaba, 
Standardın dışında yazıları seven bir alıcı olarak kalemi güçlü yazarlardan tesettürlü bir bayanın giyim kuşamını derinlemesine inceleyen, anlatan, örneklendiren, eleştiren yazılar bekliyorum. Bunun için bir adet sipariş açtım ve yazabileceğine inandığım yazarlar için yeni siparişleri sürekli olarak açabilir veya direkt satın alabilirim. Nasıl birşey istediğimi maddelendirecek olursak;
  • Tesettürlü bir bayanın giyebileceği her türlü kıyafeti içermeli (dış giyim, iç giyim, ayakkabı, aksesuar)
  • Tesettürlü bir bayanın sıkılmadan okuyabileceği, yorum yapabileceği, okurken eğleneceği, belki kızabileceği ama yine de okuyabileceği bir yazı olmalı
  • Paragraflar arası kopukluk olmamalı ve ara başlıklar kullanılmalı
Standart makale yazmak zorunda değilsiniz, hatta yazmazsanız sevinirim bile. Dilerseniz hikayeleştirin, dilerseniz anı hayal kurun (ki bu da hikayeleştirme oluyor gibi), dilerseniz araya dörtlükler atın, dilerseniz deneme (sıkıcı olmadan) yazısı yazın, dilerseniz resimlerle süsleyin (süper olur), dilerseniz video ekleyin, dilerseniz paragrafları iyi bağlamak şartı ile daldan dala atlayın... Sonuçta ortaya tesettürlü bir bayanın kesinlikle ilgisini çeken bir yazı çıksın yeter. Hatta tesettürlü olmayan belki tesettüre eğilimi olan belki tesettüre karşıt olan biri bile okuyabilmeli.

Siparişler kısmında örnek bir sipariş açtım, ben yazarım diyen yazarlardan teklif bekliyorum. Dilediğinizi burdan veya özel mesaj ile sorabilirsiniz. Kelime sayısında bir alt ve üst limitim yok.

Benimle çalışan yazarlar az çok bilir, kimsenin emeğini karşılıksız bırakmak istemem. Beni mutlu edecek her yazıya değerinin üstünde fiyat vermeye hazırım. 

Sadece tesettürle değil modanın her alanı ile ilgili başarılı yazıları kaçırmam.

Herkese bol kazançlar.

missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
2 yazar tarafından 2 güzel yazı teslim alındı, 3. bekleniyor 4.,5.,6.,... ise aranıyor.
Yanıt Yaz