Test Başına 5 Kredi ile Yaratıcı Yazarlar Aranıyor
baknediyorcom

Konu Sayısı: 2
Test Başına 5 Kredi ile Yaratıcı Yazarlar Aranıyor
10 yıl önce
Merhaba iyimakele.com ailesi... Geçtiğimiz hafta aranıza katıldım ve o tarihten bu yana 25 makale satın aldım. Aldığım makaleleri baknediyor.com isimli sitede yayınlıyorum. Belki aranızda bu sık alışverişin farkında olanlar vardır.

Öncelikle sitede bulunan tüm yazarlara hazırladıkları güzel içerikler için teşekkür ediyorum. Sizlerin emekleri benim için çok büyük bir nimet.

baknediyor.com internet sitesi sosyal içerikli haberler sunmanın yanında eğlenceli gif ve videolar, fotoğraf galerileri ve zengin bir içerik sunmayı hedeflemekte.

Tasarım olarak belki bir çok siteye benzese de son yıllarda alışılagelmiş internet kullanıcılığını değiştirmeyi planlıyoruz.
Bu içeriklerin yanında; global olarak buzzfeed.com, ülkemizdeyse onedio tarzı testler de yapmayı planlıyoruz.

Wordpress altyapısıyla özel olarak yazılmış sitemizde, dünyada da ülkemizde de kullanılan bir test uygulaması mevcut. Arayüzü Türkçe hale getirdik ve kullanımı oldukça kolay. Ancak bir yandan kendi özel işlermiz bir yandan siteye içerik sağlamak ve bir yandan da özel hayat derken testlere vakit ayıramadık.

Her test için minimum 5 kredi vermeyi planlıyor haftada da en az 3 test hazırlatmayı düşünüyoruz. Bu konuda deneyimi olan, ben çok iyi test hazırlarım bu işte üstüme yoktur diyen yada ben bu işi yaparım abi diyen birileri varsa mesaj yoluyla lütfen bana ulaşmanızı rica ediyorum.

Bu konuda iş yapabilecek herkese açık bir konudur.

Saygılarımızla

Bu mesaj baknediyorcom tarafından 30.01.2015 12:23:15 tarihinde değiştirildi.
baknediyorcom

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Merhaba,

Açtığım konuyla ilgili gerçekten çok mesaj aldım. Her bir mesajı tek tek cevapladım. Cevaplamadığım mesaj kalmadı sanıyorum.

Öncelkikle belirtmeliyim ki bir test ortalama bir hafta boyunca sayfada kalacak ama bazı durumlarda bu durum değişecek. Gelen mesajlarda da tüm ayrıntı ve örnekleri sizlerle paylaştım. Sitede yoğunlukla özgün içerikler yer bulacağı için testlerde sadece 1 yada 2 kişiyle çalışacağız.

http://www.baknediyor.com/samimi-veya-paylasimci-nasil-bir-arkadassin/  Bu testi site yazarlarından Şafak Vakti isimli kullanıcı hazırladı. Örnek teşkil etmesi açısından da linki sizinle paylaşıyorum.  Ayrıca kendisi sistemi çok kolay kavradı ve ilk testi 1 saat dolmadan teslim etti. 

Şafak Vakti isimli değerli kullanıcıyla bu konuda sabit çalışacağız. Kendisine nezaketi ve kibarlığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki baknediyor.com içeriğine uygun makale satın almaya ve sipariş geçmeye de devam edeceğim. Sizin değerli yazılarınız ve emeğiniz bizim için çok önemli.

Test konusunda 1 kişiyle daha çalışacağız ancak net kararı henüz vermedik. Tüm ayrıntıları buradan paylaşacağım.

İlginiz ve anlayışınız için çok teşekkürler

Saygılarımızla

SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Ben de teşekkür ediyorum hem emeğe saygınızdan dolayı hem de İyiMakale sistemi dahilinde çalışmayı kabul ettiğiniz için.
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Eline sağlık Şafak Vakti arkadaşımızın. Gayet güzel bir test olmuş. Çok severim böyle testleri, ben de yer almak isterdim ama ne yazık ki 1 hafta kadar misafirlerim olduğundan yoğun çalışamayacağım. Daha sonra ihtiyacınızın devam etmesi halinde, ben de yer almak isterim.
SafakVakti

10 yıl önce
Teşekkür ederim, ama bizim Makalecafe'nin sistemi aynen, adapte olmanız da kolay olurdu hem de eğitimcilerin psikoloji bilgisi  çok işe yarıyor bu tür testlerde, siz yine de iletişime geçin derim. Sevgiler.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Hazırlanan test çok başarılı. Sorular ustaca seçilmiş. Ancak istenilen testler konusunda bir konuyu merak ettim. Bu testlerin değerlendirmeleri de bekleniyor mu? Yani bir puan hesaplaması ve bu hesapla sonucuna göre bir değerlendirme yapılacak mı?
BonezCrusher

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Site gayet güzel ve renkli olmuş ancak bu soruları cevaplamayı bitirdiğimde bir sonuç beklerdim doğru veya yanlış
SafakVakti

10 yıl önce
Sonuç hazırlanıyor, Birol Hocam. Sonuç çıkıyor testin sonunda ama test tekrar açıldığı için, altta kalıyor sonuçlar, fark edilmedi sanırım.
Ayberk-2014

10 yıl önce
aslında ben makale yazmaya başlamadan önce test hazırlayıp  yada hazır test doduruyordum  bu yüzden teklif ilgimi çekse de ne kadar sıklıkla test hazırlanması gerekiyor sorusunun cevabı benim için çok önemli.Bir çok arkadaş forumlar da yazdıklarımdan biliyordur diye düşünüyorum benim iki çocuğum var ve bunlardan biri henüz 7 aylık.Çocuğuma rahat baka bilmek için ücretsiz izine ayrıldım ancak  evdeki hesap çarşıya uymadı evin için de bile çok yoğunum.Bu nedenle bir çok teklifi kaçırıyorum bu da beni çok üzüyor.kısacası testleri ne sıklıkla istediğiniz benim için çok önemli.
Bu mesaj Ayberk-2014 tarafından 31.01.2015 01:06:49 tarihinde değiştirildi.
Ayberk-2014

10 yıl önce
ayrıca site de şafak vakti ve yasemin 86 yazarların gizli hayranıyım yakın takipteyim ama daha bir fırın ekmek lazım:)
Yanıt Yaz