dopamin
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Herkese merhaba, öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Tıp fakültesi dönem 4 öğrencisiyim. Küçük yaşlardan beri kelimelerle oynayip kendi yazilarimi yazmayi seviyorum. Özel sebeplerden dolayi yazdığım makaleleri paylaşma ihtiyacı duydum. Hem sağlık makaleleri yazmak benim için bir ders tekrarı hemde hobi haline geldi. Tabiki bu makale yazarligi konusunda yeni olduğum için eksiklerim var ancak bunlar hatirlatildigi taktirde tekrarlamamaya çalışıyorum. Insanlarimizin hekime basvurmak yerine internetten okuduklarını veya çevresinden duyduklarını uygulamayı tercih etmesinden dolayi kimseyi yanlış yönlendirmemek adına yazilarimi çok dikkatli yazıyorum. Kesinlikle reçete niteliği tasimamaktadir. Ancak hastalıklar hakkında genel kavramları güncel bilgilerle aktarmaya çalışıyorum. Birlikte çalışacağım kişilerle iletişime geçebilmek için böyle bir başlık açtım. Teşekkür ediyorum herkese iyi günler...
Bu mesaj dopamin tarafından 22.09.2014 19:35:23 tarihinde değiştirildi. Sebep:Kelime düzenlemeleri |
serhatoz
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |