kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
Başarının anahtarı sabır ve azimdir. Ben 10 yaşından beri elimden kağıt kalemi düşürmüyorum, odam kitaplarla ve yazdığım yazılarla doludur. Ailem beni bu konuda çok eleştirdi ama ben yılmadan yoluma devam ettim. Zamanla onlarda bu duruma alıştılar:) Bu benim için maddiyattan çok öte, yazmak benim en büyük aşkım ve ben yaşadığım sürece bu aşk bende var olacak.
|
emeraldtuba
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 20 |
Ben kesinlikle sizin için söylemiyorum. Yani şu an buraya yorum yapanların hiçbiri böyle bir şey yapmıyorlar ama öyle yapanlar var. Evet ben de haftanın en çok satanlarına girdim ama yeterli olmuyor. Ayrıca bu siteyi çok beğeniyorum o açıdan bir şey söyleyemem ama burada bazı arkadaşlarım daha bir tane bile makale satamadılar benim sitemim buna.
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
Daha önce çalıştığım ve buraya üye olduktan birkaç gün sonra yazmayı bıraktığım bir makale sitesinde de fiyatlandırma 100 kelimesi 0.60 krş. Aynı zamanda sipariş sistemi sipariş uzunluğuna bakmadan 2 saat sonra teslim zorunluluğu vardı. İyimakale, makale alım-satım işinde en özgür ve çalışması en rahat platform bence.
|
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
Bu konuda bir alıcı olarak düşüncemi söylemek istiyorum. Burada makale siparişi verirken elbette yazarın neler yazdığı, mesleği, ilgi alanı, kimlere yazdığı benim için önemli. Bir kaç hazır makale alımımda hayal kırıklığına uğradım. Bunu önceden dile getirmiştim. Benim yazardan isteğim verdiğim yazıyı gerçekten insanlara yararı olacak şekilde kaleme almasıdır. Yoksa para için yazılan makalelerin web de pek değeri olmuyor. İşin özü benimseyerek yazmak ve istenilen konuyu enine boyuna araştırmak... Yazar arkadaşlara başarılar :)
|
Hayalci
@emeraldtuba "ben de haftanın en çok satanlarına girdim ama yeterli olmuyor" demişsin. Eleştirilerinde tabi haklılık payı var ama sen sadece paraya odaklanmışsın. Bu düşünceden kurtulmalısın. Yanlış anlama öğüt vermiyorum, haddime de değil. Arkadaşça bir tavsiye olarak algıla lütfen.
|
emeraldtuba
|
Hayalci
@emeraldtuba "Bir gün bos bos oturmaktansa ben de o sitelere yöneliyorum ve hiç değilse bir sürü makale yazarak 10 tl Yazıyorum" demişsin. Sonraki mesajında ise "Evet ben de haftanın en çok satanlarına girdim ama yeterli olmuyor" demişsin. Şimdi cevap olarakta "Ayrıca paraya odaklanmış olsaydım çok küçük miktarlara makale yazmazdım" diyorsun. Bunları okuyunca para odaklı olduğunu düşündüm ve yardımcı olmak istedim. Bilmiyorum, belki de hata etmişimdir. Başarılar...
|
emeraldtuba
Arkadaşım yaz tatilindeyim ve boş vaktimi değerlendiriyorum. Okul varken zaten makale yazmıyorum kısa hikayeler ve şiirler yetiyor. Konuyu görünce ilgimi çekti fiyatları düşük vs demeleri ve bende ona karşılık yazdım boş boş oturmaktansa tabiki yazarım ve de kazanırım hiç birimiz burada parasız yazmıyoruz.sonuçta bunda kötü bir şey yok. Ayrıca benim sürekli müşterilerim de var hem bu sitede hem de özel olarak. Ben başka arkadaşlarımın adına konuştum iki haftadır burada kayıtlı olup da hiç makale yazamayanlar ve siteye ekleseler bile satamayanlar var. Ayrıca diğer eleştiri aldığım konu ise burada bazı kişilerin makale siparişi alarak başka kişilere çok ucuza yazdırıp satın almasıydı ve bunlara satmasıydı. Böyle yapan birkaç tanınmış kişiyi tanıyorum. Sözüm onlara ama burada başka alınan arkadaşlar da oldu kesinlikle onlara bir lafım yok. Böyle yapan kişileri açıkça söylememe de gerek yok sanırım yöneticiler benden daha iyi biliyorlar.
Bunları söylemekle hata yapmışım bir daha düşüncemi belirtmem. Nasıl olsa benimle ilgili bir sorun değil. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@ Site dışında ticaret yapılması bizim sitemizi bağlamaz arkadaşlar. İsteyen istediği yerde istediği fiyata yazar bizim bahsettiğimiz çok düşük rakamlarla yazarların ezilmesidir. Kaliteli yazarlar hazır makalelerle sisteme kendini tanıttı, tüm yazarlara biz mümkün olduğunca makalesini alıp destek yapıyoruz 2000 yazar var sitede bir çok yeni yazarın makalesini alıp değerlendiriyoruz.
|
nurgunak
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
Arkadaşlar sadece yazmış olmak, vakit geçirmek, boş kalmamak gibi endişeleriniz yazarların değerini düşürüyor. Makale yazmak çok kolay sanıldığı için komik fiyatlar teklif ediliyor. Emek veriyorsunuz ve birikiminizi kullanıyorsunuz. Tabii ki hak ettiğiniz parayı kazanmalısınız. Para için yazmıyorsanız bu sitede işiniz ne? Ben kendi adıma kalite, güven, destek ve emeğe saygı ile gezdiğim birçok site içinde iyimakaleyi seçtim. Doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Emeğinizi sömürtmeyin.
|